Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder SN's Download Hoekje

SN’s Download Hoekje: Sunset Retreat

Sunset Retreat

Sunset Retreat is een prachtig huisje voor een middelgrote familie. Door z’n warme en knusse uitstraling, zullen je Sims er deze dagen gegarandeerd warmpjes bijzitten!

Maandelijks bouwt Rudy voor jullie de mooiste huizen en andere creaties. Speciaal voor de feestdagen is het ditmaal een knus familiehuis geworden waarin je Sims de laatste dagen van dit jaar vol gezelligheid kunnen vertoeven. Klik op het onderstaande link om meer foto’s te vinden en het huis te downloaden. Veel plezier!

| SN’s Download Hoekje: Sunset Retreat|

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>