SN marathon 29 December

SNMarathon

Vorig jaar keer hebben we twee super leuke dagen gehad met De Sims 3 Marathon. En nu er weer een vakantie is aangebroken, leek het ons leuk om het weer te doen! Wij zijn namelijk erg benieuwd wie van onze leden het record van vorig jaar kan verbreken, en wie dus het langst kan Simsen!

Op MAANDAG 29 december om 12:00 gaat de Marathon van start, en wanneer het eindigt.. Dat ligt aan jou!

Omdat aan één stuk door Simsen soms ontzettend saai kan gaan worden, zijn wij nu ook weer van plan om een paar kleine uitdagingen tussen door te posten. Hou dus tussendoor het topic goed in de gaten.

Ook is het leuk om te zien hoe ver je bent gekomen met je Sims, dus om het uur een paar foto’s plaatsen is verplicht. Foto’s kun je gratis uploaden via: PhotoBucket, Imageshack, of welke variant jij ook maar wil gebruikt. Zo kunnen wij zien of je nog wel echt mee doet. En een klein verhaaltje er bij is ook altijd leuk voor de mensen die niet mee kunnen doen. Elke deelnemer krijgt zijn eigen topic waarin hij of zij de voortgang van zijn/haar eigen verhaal kan posten. De uitdagingen moeten in het uitdagingentopic worden gepost.

Je mag ook gaan livestreamen (is niet verplicht), om te kunnen livestreamen kan je verschillende sites gebruiken zoals: Xfire, LiveStream. Natuurlijk hoef je deze sites niet perse te gebruiken, een eigen versie van een livestream is ook goed! Als je wilt gaan livestreamen, is het leuk om hier ook de link naar de livestream toe te zetten.

Moet je ergens heen zoals de dokter, of je moeder sleurt je mee om boodschappen te doen.. Of je moet je avondeten etc. Meld het gewoon even in het topic en als je terug bent ook 🙂 De marathon is puur voor je plezier! Dus het moet wel leuk blijven 🙂 Mis je hierdoor een opdracht dan is dat niet heel erg: De volgende opdracht kan je gewoon weer mee doen.

Het doel
Zo lang mogelijk Simsen!

Wat moet je in de tussen tijd doen?
Het spel spelen
Om het uur een verhaaltje met foto’s plaatsen (In je eigen topic)
De uitdaging doen (en jouw resultaat in het uitdagingentopic laten zien)

8 reacties

    1. Eigenlijk niet, maar het is vakantie dus dat kun je toch wel inhalen. Het is overigens zeker geen schande om eerder te stoppen want de meeste stoppen ook al voor middernacht. 🙂

    2. ja maar ik heb ouders.. en die zullen niet echt goed vinden als ik tot 1 uur snachts ofzo door game xD

    3. Klopt, dat heb ik zelf ook. 😛 Het is ook maar voor de plezier bedoeld met een leuk wedstrijdelement erbij.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *