Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4, De Sims 4 Game packs en De Sims 4 In de Natuur

De Sims 4: Granite Falls Icoon

Granite_Falls_Logo
Fezet’s Corporation heeft op Twitter het wereldicoontje van Granite Falls gedeeld.

15 gedachtes over “De Sims 4: Granite Falls Icoon”

    1. Jo-Anne

     De sims zijn toch niet echter? Meer cartoony juist (alleen in CAS lijken ze echt als ze strak in de camera staren). Veel mensen noemen het spel trouwens Sims 1.5 😉 Icoon snap ik nu trouwens, heb ik even opgezocht. Die van S3 zijn abstracter.

 1. Tijgertje

  Het game pack wordt een download dus ik ga hem zeker niet kopen vind het belachelijk om 20 euro voor een download uit te geven, als het nou gewoon in de winkel verkopen zou ik m direct kopen maar dit is echt onzin

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>