Bezoek De Sims 4 Galerie op je mobiel en op internet!

Sims 4 blog jan

Het uitbreiden van jouw game met nieuwe creaties is nog makkelijker nu De Sims™ 4 Galerie beschikbaar is via iOS, Android™, en www.desims4.nl en www.desims4.be!

In de galerie kun je de geweldige creaties uit de community zien, delen en downloaden. De galerie is toegankelijk via de mobiele app en internetbrowsers. Handig om te weten: als je bent aangemeld met je Origin™-account kun je jouw favoriete creaties bewaren om ze de volgende keer dat je speelt automatisch naar De Sims 4 te downloaden.

Eenmaal aangemeld, kun je de hele galerie bekijken met behulp van zoekfuncties zoals trefwoorden en je favorieten leuk vinden of erop reageren. Elke creatie in de galerie kan met je vrienden worden gedeeld met behulp van de unieke link. Je hoeft De Sims 4 niet eens te hebben om de galerie te kunnen bekijken, maar je hebt hem voor bepaalde onderdelen wel nodig. Als je niet bent aangemeld met je Origin-account, kun je alleen het door Maxis goedgekeurde materiaal zien.

Bekijk de galerie door middel van de apps voor iOS en Android™ via www.desims4.nl of gewoon vanuit de game en kijk wat er allemaal voor leuks te vinden is! Het is nu eenvoudiger dan ooit om nieuw materiaal te ontdekken en nieuwe ervaringen aan je game toe te voegen.

Veel plezier met De Sims!

SimGuruZera

2 reacties

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *