Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

Community blog: Probeer De Sims 4 gratis uit!

Sims 4 uit

Nog minder dan twee weken voordat we een grote mijlpaal voor De Sims™ bereiken. Op 4 februari bestaan we 15 jaar. En om dat heuglijke feit te vieren, is De Sims 4 nu ook beschikbaar op Origin™ Game Time. Ja, je hoort het goed: je kunt De Sims 4 volledig gratis* spelen dankzij onze vrienden bij Origin.

Je kunt De Sims 4 nu naar je Origin-spelbibliotheek downloaden en 48 uur lang Simmen. Alle Origin-gebruikers hebben van tot de tijd om De Sims 4 Game Time aan hun Origin-spelbibliotheek toe te voegen.

TheSims.com

Een gedachte over “Community blog: Probeer De Sims 4 gratis uit!”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>