Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4, De Sims 4 Game packs en De Sims 4 In de Natuur

De Sims 4 community blog: Maak kennis met Genealogie

Kun je het geloven? Deze week bestaan De Sims alweer 15 jaar. Dat is een enorme mijlpaal. Niet alleen voor ons in de studio, maar voor al onze spelers, velen met wie we deze reis vanaf de allereerste dag hebben gedeeld. We vieren dit jubileum heel februari en beginnen met een veelgevraagd onderdeel dat we vandaag in De Sims 4 introduceren.

Genealogie is essentieel voor de nalatenschap en familiespelers zullen dit zeker op prijs kunnen stellen. Spelers die elke generatie van hun Sims op liefdevolle wijze vastleggen, kunnen nu hun stamboom afdrukken en de complexe relaties die daaruit voortkomen bijhouden. Genealogie is een ongelooflijk krachtig gereedschap.

Laten we eens kijken naar een Sims-familie die je in de game kunt tegenkomen.

Met dit onderdeel kun je de familiegeschiedenis van je Sims bekijken, inclusief hun broers en zussen, moeders, vaders, grootouders (en in sommige gevallen overgrootouders en betovergrootouders), stiefrelaties (zoals stiefouders), halve relaties (zoals halfbroers of -zussen) en die van je wederhelft natuurlijk.

Je vindt dit onderdeel in Leven door het Simologiepaneel te openen (of door op de Y-toets te drukken).

Klik vervolgens op ‘Genealogie huishouden weergeven’.

De Sims 4

En tadaa! Daar is de hele familie. Je kunt nu de uitgebreide relaties die je in de leventjes van je Sims hebt verzameld vastleggen en volgen. Wie is familie van wie? Welk kind is afkomstig van welke grootvader? Je kunt het allemaal opzoeken.

De Sims 4

Bedenk een traditioneel verhaal dat de waarde van genealogie demonstreert.

In het begin maakte Malcom kennis met Beatrice. Ze trouwden en kregen drie knappe zonen: Pablo, Paulo en Steve.

Pablo werd verliefd op Steve, een kerel die regelmatig met zijn broer Steve werd verward. Ze adopteerden drie kinderen, waarvan ze er eentje ook Steve noemden. Dat betekent dat er wel drie Sims zijn die Steve heten binnen deze familie. Nu kun je dankzij Genealogie eenvoudig zien om welke Steve het gaat.

Paulo vormde een stel met Lettucia, wiens meisjesnaam Crisp was. Lettucia had een knappe dochter uit een eerder huwelijk: Tomata. Ook al ziet Tomata hem misschien als een nieuw vaderfiguur; dankzij Genealogie kunnen we zien dat Paulo haar stiefvader is.

Tot slot hebben we Steve (ja, de oorspronkelijke Steve), die Jane ontmoette. Ze waren dolverliefd en altijd samen. Ze trouwden en kregen al snel een schattige dochter: Jean. Jean was een prachtige meid, met rode krullen. Helaas kwam Jane op tragische wijze veel te vroeg om het leven. Na een rouwperiode die enkele jaren in beslag nam, ontmoette Steve Janie. De ironie van dit alles bleef natuurlijk niet onopgemerkt. Janie en Steve kregen een dochter, Joan, om het allemaal nog verwarrender te maken dan het al was. Genealogie toont aan dat Joan de halfzus van Jean is.

Dus zo zit het. Dit was een korte introductie van Genealogie. We zijn benieuwd hoe jouw stamboom eruit komt te zien en hoe spelers dit hulpmiddel gaan gebruiken. Vergeet niet om jouw verhalen via ons forum te delen.

Veel plezier met De Sims!

EA

Een gedachte over “De Sims 4 community blog: Maak kennis met Genealogie”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>