Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Aan het Werk

De Sims 4: Eerste trailer van de uitbreiding uitgelekt

De Sims Noorwegen heeft per ongeluk de trailer van de eerste, nieuwe uitbreiding uitgelekt. Deze uitbreiding is een combinatie van De Sims 3 Ambities en De Sims 2 Gaan het Maken. De uitbreiding is wellicht in april al verkrijgbaar. We houden jullie op de hoogte.

Update: de trailer is inmiddels weer offline gehaald.

8 gedachtes over “De Sims 4: Eerste trailer van de uitbreiding uitgelekt”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>