Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 In de Natuur

Freshly Juiced over De Sims 4 In De Natuur

Oké, ik geef toe dat het een beetje vreemd voelt om mijzelf hier te delen maar we delen altijd de reviews van verschillende media dus waarom dan ook niet die van Freshly Juiced? Dus bij deze de review die ik, FranSor, opnam voor Freshly Juiced. Wat vonden jullie eigenlijk van De Sims 4 In De Natuur?

6 gedachtes over “Freshly Juiced over De Sims 4 In De Natuur”

    1. Rudy

      Als je In de Natuur in Origin hebt gekocht, zou de game (vrijwel) meteen zichtbaar moeten zien in bij het submenu van Sims 4. Zo niet (en je hebt ook geen bevestiging via mail gekregen), kun je beter even contact met EA opmemen. 🙂

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>