Het is nog nooit zo leuk geweest om levens te redden!

in april zijn jouw Sims de baas op de werkvloer met De Sims 4 Aan het Werk Expansion Pack. Jij kunt jouw Sims volledig aansturen binnen drie actieve carrières. Zo kun je levens redden als dappere dokter, misdaden oplossen als slimme rechercheur of de meest gekke uitvindingen doen als gestoorde wetenschapper. Ook kun je het ondernemerschap van jouw Sims op de proef stellen door jouw eigen unieke winkels te creëren en aanpassen. Bovendien zijn er nieuwe locaties, nieuwe vaardigheden die je Sims kunnen leren en de kans om vrienden te maken met buitenaardse wezens!

Sims 4 blog dokter

Vandaag gaan we kijken hoe een doorsnee werkdag van een dokter in het nieuwe ziekenhuis eruit ziet. Je kunt ook een dokter-Sim in actie bekijken in onze nieuwste video: De Sims 4 Aan het Werk: officiële gameplaytrailer van dokter.

Het is 9:00 uur ’s ochtends. Dokter Padma Arani, die als algemeen chirurg werkzaam is, loopt allereerst naar de ziekenhuiskeuken om aan haar dag te beginnen.

Dokter Arani’s eerste patiënt is klaar voor haar. Het is een jongvolwassen man met licht overgewicht, die verkoudheidsklachten heeft. Zo’n makkelijk geval is een fijn begin van de dag. Dokter Arani stuurt hem allereerst naar het röntgenapparaat, wat onderdeel is van de standaardprocedure. Daarna laat ze hem plaatsnemen op de onderzoekstafel om zijn ogen en oren na te kijken en om zijn temperatuur op te nemen. Dokter Arani staat op het punt om nog meer gegevens voor haar diagnose verzamelen door haar patiënt op de lopende band te zetten, wanneer er ineens een hoogzwangere vrouw het ziekenhuis binnenstormt.

Ze staat op het punt om te bevallen! Dokter Arani wordt opgeroepen en begeleidt de vrouw snel naar de operatietafel om de baby ter wereld te brengen. Dit is de eerste keer dat ze dat doet. Het is doodeng, maar de baby ziet er gelukkig vrolijk, gezond en stabiel uit. Baby en moeder maken het goed.

Poeh!

O nee! Dokter Arani is haar eerste patiënt vergeten! Ze zet hem op de lopende band voor een diagnose. Ze laat hem zwoegen tot hij helemaal uitgeput en een klein beetje slanker is. Nu is hij klaar voor de diagnose. Blijkbaar heeft hij een relatief milde vorm van Gas-en-Giechels, een aandoening die vrij eenvoudig te behandelen is.

Sims 4 dokter 2

Nu is het middag. Een paar extra koppen koffie en een snelle hap uit de keuken geven dokter Arani weer wat nieuwe energie. Ze moet een belangrijke operatie uitvoeren op de nieuwe operatietafel. De langdurige en intense operatie levert een klein beetje een kliederboel op, maar dit is haar specialiteit. Het is haar expertise om allerlei slijmerige organen los te snijden en daar is ze beter in dan alle andere werknemers in het ziekenhuis.

De dag zit er weer op en gelukkig hoefde ze vandaag geen huisbezoeken te doen. Een ervaren chirurg als dokter Arani moet af en toe het ziekenhuis verlaten om Sims in de buurt te behandelen. Normaal gesproken is dat geen probleem, maar ze is zo moe van deze drukke dag, dat ze blij is dat ze rechtstreeks naar huis kan gaan.

Zo ziet een doorsnee werkdag van een dokter er dus uit. Sims binnen deze actieve carrière moeten de balans zien te vinden tussen de eisen van meerdere patiënten, hun eigen behoeften (want een tevreden dokter presteert beter) en de alledaagse verantwoordelijkheden in een druk ziekenhuis. Ook moeten ze de diagnose van verschillende patiënten stellen en allerlei verschillende medische apparaten gebruiken. Het lijkt wel een ziekenhuisserie. Jouw eigen ziekenhuisserie!

Hopelijk heb je genoten van dit voorproefje van de artscarrière. Volgende week zullen we meer onthullen over het leven van een detective. Wordt vervolgd!

Volg ons op Twitter, vind ons leuk op Facebook en abonneer je op ons YouTube-kanaal.

* Om te spelen heb je de game De Sims 4 (los verkrijgbaar) en een internetverbinding voor de installatie nodig.

2 reacties

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *