Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Aan het Werk

Zo los je zaken op in De Sims 4 Aan het Werk* Expansion Pack

We hopen dat je hebt genoten van de blog van vorige week, waarin we een kijkje namen in de werkdag van een dokter in De Sims 4 Aan het Werk en alle drama die daarbij komt kijken.

Deze week nemen we de rechercheurcarrière onder de loep. Bekijk onze nieuwste video: De Sims 4 Aan het Werk: officiële gameplaytrailer van rechercheur.

Nu stappen we de wereld van Tate Rackett binnen, een jonge rechercheur die naam voor zichzelf wil maken om het uiteindelijk tot hoofdcommissaris te schoppen.

Sims 4

De dag begint om 4:00 uur ’s ochtends, wanneer hij uit bed wordt gebeld. Het is een koude ochtend en buiten is het nog pikdonker. Rechercheur Rackett pakt zijn penning en een kop koffie, gitzwart, om vervolgens op weg te gaan naar het plaats delict van zijn zaak: een populaire club die de voorgaande avond onder verdachte omstandigheden brandschade heeft opgelopen. Hij arriveert op de locatie en onderzoekt de omgeving. Er zijn deze week meer van dit soort incidenten gemeld. Rackett wacht tot de crimineel een misstap begaat en een aanwijzing achterlaat, die een doorbraak in de zaak op kan leveren. Misschien is vandaag die dag.

Voor Rackett is het vinden van de dader achter deze reeks aanslagen geen routinezaak; het is persoonlijk. Vijftien lange Simdagen geleden kwam een goede vriend van Rackett om het leven bij een tragische brand. Op de een of andere manier was hij vast komen te zitten in een ruimte zonder deur, waaruit hij gewoonweg niet gered kon worden.

Rackett bekijkt het plaats delict nog wat nauwkeuriger en ontdekt wat spullen waarvan hij de vingerafdrukken op kan nemen. Na enkele bewijsmonsters verzameld te hebben en aanstalten te maken om naar het bureau te gaan, wordt hij ineens op zijn schouder getikt. Hij draait zich om. Voor hem staat een aantrekkelijke, blonde Sim in sportkleding: zijn eerste getuige.

Ze was die ochtend al vroeg uit de veren om een eindje te gaan joggen, voordat ze aan haar vroege dienst in het ziekenhuis moest beginnen. Rackett verzamelt alle details en haast zich naar het bureau, waar hij gebruik kan maken van zijn volledig uitgeruste misdaadlab. Hij verwerkt al het bewijsmateriaal met behulp van het chemische analyse-apparaat. Zo hoopt hij ontbrekende details van de dader aan het licht te brengen.

Blijkbaar is de dader mannelijk, volwassen en sportief, wat overeen komt met de verklaring van de ooggetuige. Rackett tovert zijn telefoon tevoorschijn om een opsporingsbericht uit te brengen.

Eindelijk krijgt Rackett het bericht dat dit mysterie op kan helderen. Er is in het plaatselijke park iemand gesignaleerd die aan het signalement voldoet. .

Al snel realiseert zich dat er een hoop Sims rondlopen en dus begint hij hen één voor één te ondervragen. Zo hoopt hij dat iemand hem de verdachte waar hij naar op zoek is aan kan wijzen. Hij moet zeker zijn van zijn zaak. Vorige week had hij per ongeluk de verkeerde Sim gearresteerd en daar werd hij op het politiebureau flink om vernederd.

Ineens ziet hij vanuit zijn ooghoek een Sim push-ups doen. Het is de hoofdverdachte en dit is het moment om tot de arrestatie over te gaan.

Sims 4 maart 2

Terug op het hoofdkantoor leidt Rackett de verdachte naar de inrekenbalie om hem te fouilleren, mugshots te maken en zijn vingerafdrukken af te nemen. Het zat er al lang aan te komen, maar Rackett wil het hem niet gemakkelijk maken. Hij sluit hem op in een cel en laat hem daar aan zijn lot over. Hij gaat naar boven om wat gewichten te heffen, een snack te eten en even uit te puffen. Na een tijdje stapt hij de cel binnen, om de gearresteerde verdachte vervolgens naar de verhoortafel te brengen. Hij maakt gebruik van alle middelen die hij tot zijn beschikking heeft. Allereerst speelt hij de ‘aardige agent’ en na een tijdje doet hij zich voor als de ‘gemene agent’. Tot slot toont hij de verdachte al het bewijsmateriaal dat er tegen hem verzameld is.

Het werkt. De verdachte bekent. Weer een zaak gesloten.

Het was een lange dag en Rackett keert terug naar zijn appartement om onder het genot van zijn favoriete drankje, een Grobbelaar, lekker lui op de bank te hangen. Dat was een geslaagde dag voor deze rechercheur uit De Sims 4 Aan het Werk.

Hopelijk heb je genoten van dit voorproefje van de rechercheurscarrière. Volgende week zullen we meer onthullen over het wonderbaarlijke leven van een wetenschapper. Wordt vervolgd!

In april zijn jouw Sims de baas op de werkvloer met De Sims 4 Aan het Werk Expansion Pack. Jij kunt jouw Sims totaal aansturen binnen drie actieve carrières. Zo kun je levens redden als dappere dokter, misdaden oplossen als onverschrokken rechercheur of de meest gekke uitvindingen doen als gestoorde wetenschapper. Ook kun je het ondernemerschap van jouw Sims op de proef stellen door jouw eigen unieke winkels te creëren en aanpassen. Bovendien zijn er nieuwe locaties, nieuwe vaardigheden die je Sims kunnen leren en de kans om vrienden te maken met buitenaardse wezens!

Blijf op de hoogte: volg ons op Twitter, vind ons leuk op Facebook en abonneer je op ons YouTube-kanaal.

* Om te spelen heb je de game De Sims 4 (los verkrijgbaar) en een internetverbinding voor de installatie nodig.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>