De Sims 4 Aan het Werk hands-on evenement

De Sims 4 Aan het Werk Hands-on

Aanstaande donderdag 12 maart vindt er op het kantoor van EA Benelux een hands-on evenement plaats van het nieuwe uitbreidingspakket De Sims 4 Aan het Werk voor verschillende fansites en ook Sims Nieuws is uitgenodigd om daarbij aanwezig te zijn. Namens Sims Nieuws zullen Imme en Rudy gaan en zij zullen die dag ook de kans krijgen om de uitbreiding alvast uit te proberen om er naderhand voor jullie een preview over te schrijven.

Natuurlijk zijn we er die dag ook om jullie vragen te beantwoorden over Aan het Werk! Als je dus nog met vragen zit over de uitbreiding, kun je ze altijd op het forum stellen in het onderstaande topic of door een reactie achter te laten onder dit bericht. Wij zullen het donderdag dan voor jullie uitzoeken en proberen jullie vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

|De Sims 4 Aan het Werk hands-on vragentopic|

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *