SN Preview: De Sims 4 Aan Het Werk

Aan Het Werk

We hebben al een gamepack gekregen maar 2 april is het dan EINDELIJK zover, de allereerste echte uitbreiding van De Sims 4. Deze zal De Sims 4 Aan Het Werk heten en draait om 3 beroepen en het openen van je eigen winkel. Rudy en Imme hebben afgelopen donderdag een kijkje mogen nemen in het EA kantoor van de Benelux EN het spel mogen spelen. Wat zij allemaal hebben gezien kan je lezen in hun preview.

Natuurlijk willen we EA Benelux bedanken voor de uitnodiging en de heerlijke taart

Met nog precies drie weken te gaan tot de officiële release van De Sims 4 Aan het Werk hebben Imme en Rudy, samen met een aantal andere fansites, op donderdag 12 maart de uitbreiding alvast een paar uur mogen proberen op het kantoor van EA Benelux. Ondanks dat we niet veel tijd hadden om te spelen en echt diep in de carrières te duiken, hebben we toch al een aardige impressie kunnen opdoen van wat de uitbreiding uiteindelijk te bieden zal hebben. We mochten maar tien screenshots mee naar huis nemen, maar desondanks hopen we jullie toch alvast een aardig beeld te kunnen geven over De Sims 4 Aan het Werk in deze preview!

Klik hier om de hele preview te lezen

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *