Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

Community blog: Bereid je voor op kelders in De Sims 4

Ga ondergronds om te kijken wat je kunt bouwen

Hallo allemaal! Ik ben SimGuruRomeo en geef jullie een snelle rondleiding van kelders in De Sims 4, als onderdeel van de gratis update die op 26 maart wordt uitgebracht. Toen we aan de kelders begonnen, wilden we er zeker van zijn dat ze speciaal waren. Dit zijn namelijk niet zomaar kelders, dit zijn De Sims 4-kelders. Dat betekent het onderhouden van de flexibiliteit van de bouwsystemen van de game. We wilden dat kelders echt konden profiteren van de gereedschappen die je al kent om hetzelfde niveau van creativiteit te kunnen waarborgen.

Sims 4 kelders

Met behulp van het nieuwe keldergereedschap kun je heel eenvoudig een kelder tekenen om aan de bovenliggende verdieping toe te voegen. Zodra hij getekend is, kun je met alle normale bouwgereedschappen bouwen en je fantasie de vrije loop laten. We hebben de afgelopen weken heel wat lol gehad met het bouwen van de nieuwe kelders met gebruik van de creatieve hulpmiddelen van De Sims 4.

Je kunt de kelders met maar liefst twee verdiepingen maken. Heb je aan een verdieping niet genoeg? Geen probleem! Je kunt ook een tweede verdieping onder de grond maken. Dit, gecombineerd met nog een verdieping bovengronds die aan deze gratis update is toegevoegd, brengt de nieuwe totale omvang op zes verdiepingen – dat is de dubbele hoeveelheid!

Je kunt de plafonds wissen. Nadat je een kelder (of twee) hebt gebouwd, kun je het kelderblok selecteren, naar de begane grond navigeren, op het gele gemarkeerde gebied klikken en het hele plafond verwijderen. We hebben echt de meest fantastische dingen gemaakt, van ondergrondse bunkers tot openluchthuizen die er als enorme gaten in de grond uitzagen.

Je kunt ook zwembaden in kelders plaatsen. Wie wil er nu niet zijn eigen persoonlijke kelderzwembad hebben om ’s nachts lekker wat baantjes te trekken? Maar kelders kunnen nog cooler zijn dan dat. Naast het maken van zwembaden IN kelders, kun je ook zwembaden NAAST kelders bouwen. Dit betekent dat een zwembad precies aan een kelder kan grenzen en dat als je de zwembadmuren van glas maakt, je eigenlijk een enorm menselijk aquarium maakt.

Sims 4 kelders 2

Doe nog gekkere dingen met je winkelbedrijf. Heb je een leuke bakkerij gebouwd met het nieuwe handelssysteem van De Sims 4 Aan het Werk*? Geweldig! Goed gedaan! Maar wat als je je bedrijf wilt uitbreiden? Je kunt altijd een winkel in je kelder bouwen en alles verkopen van bijzondere kleding tot… toiletten.

Kun je niet wachten om ze te bouwen? Dan hebben we goed nieuws! Ze zijn gratis beschikbaar voor alle spelers op 26 maart in afwachting van de lancering van De Sims 4 Aan het Werk.

TheSims.com

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>