Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Aan het Werk

De Sims 4 Aan het Werk – Create a Sim

Onze review van De Sims 4 Aan het Werk is echt biijnaaaa af, maar om jullie alvast meer te laten zien van De Sims 4 Aan het Werk kan je nu alvast alle Create A Sim items bekijken. Let wel op, als je op de link drukt zal je dus alle items zien die nieuw zijn in De Sims 4 Aan het Werk. Om alvast een impressie te krijgen van alle nieuwe Sims items klik je hier. Vanaf morgenochtend kan je onze review over De Sims 4 Aan het Werk lezen, nog eventjes geduld.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>