De Sims 4 Aan het Werk nu verkrijgbaar

https://youtu.be/UablxJwv-c0

Ga aan het werk in De Sims™ 4. Electronic Arts Inc. EA kondigde vandaag aan dat De Sims 4 Aan het Werk* nu verkrijgbaar is voor de PC en Mac. In dit eerste Expansion Pack voor De Sims 4 kunnen spelers hun relatie met hun Sims verder uitdiepen door ze in drie verschillende nieuwe carrières te besturen (dokter, rechercheur en wetenschapper) en Sims hun eigen winkelbedrijf op te laten zetten.

In de drie gloednieuwe carrières kun jij de acties van je Sims tijdens hun werkdag bepalen. Zo ontmoeten ze collega’s, verkennen ze de nieuwe carrièrelocaties en besluiten ze of ze voor die felbegeerde promotie gaan of chaos op de werkvloer veroorzaken.

Red levens als een dokter – laat je Sims aan het werk gaan in een ziekenhuis om patiënten te onderzoeken, röntgenfoto’s te maken, diagnoses te stellen, operaties uit te voeren en zelfs baby’s op de wereld te zetten. Dokters zullen ook op huisbezoek gaan om zieke Sims te bezoeken. Sims kunnen zieken worden door contact met andere zieke Sims en kunnen genezen worden met medicijnen.

Los als rechercheur misdaden op – je Sims beginnen aan hun werkdag op het politiebureau om met een nieuwe zaak aan de slag te gaan. Ze worden vervolgens naar een plaats delict gestuurd om bewijs te verzamelen, aanwijzingen op te volgen en getuigenissen op te nemen om verdachten te identificeren en daders te arresteren. Terug op het politiebureau kunnen ze hun verdachten fouilleren, mugshots maken, vingerafdrukken afnemen en ze zelfs ondervragen in de hoop op een bekentenis. Sims die als rechercheur carrière maken, kunnen ook op straat patrouilleren en boetes uitschrijven voor buurtopstootjes.

Verleg je grenzen als wetenschapper – ontwikkel het analytische meesterbrein van je Sim om duivelse creaties te maken zoals de kloonmachine of de Simstraal waarmee wetenschappers andere Sims kunnen bevriezen, hun gedachten kunnen beheersen en voorwerpen kunnen transformeren. Wetenschappelijke Sims kunnen ook de Electroflux Wormgatgenerator maken om zichzelf te transporteren naar Sixam, de geheimzinnige thuisplaneet van onze favoriete buitenaardse wezens die opnieuw hun opwachting maken in De Sims 4.

Daarnaast kunnen spelers hun eigen winkelbedrijf runnen door een winkellocatie te kopen of op te zetten, een etalage te ontwerpen en te kiezen welke artikelen ze willen verkopen. Spelers kunnen prijzen bepalen, werknemers in dienst nemen en aansturen, uniforms aanpassen en ernaartoe werken om een verkoop te sluiten. Van kledingboetieks tot kunstgaleries en boekenwinkels, je kunt elk bedrijf opzetten dat je wilt. Nieuw zijn ook de fotografie- en bakvaardigheden waarmee Sims nieuwe dingen kunnen leren en doen en nieuwe creaties kunnen maken om te verkopen.

De Sims 4 Aan het Werk heeft PEGI 12 en is in de winkel en als digitale download voor €39,99 verkrijgbaar voor PC en Mac. Kijk voor meer informatie op www.desims.nl. Assets van De Sims 4 Aan het Werk kun je hier downloaden.

*DE SIMS 4 IS VEREIST OM TE SPELEN (LOS VERKRIJGBAAR).

Over De Sims

De Sims™ laat miljoenen spelers overal ter wereld al meer dan tien jaar genieten van de leukste games en heeft daarmee een onuitwisbare stempel op de interactieve wereld gedrukt. De Sims is een veel geprezen wereldberoemd interactief entertainmentfenomeen. Er zijn tot op heden meer dan 175 miljoen titels verkocht. De uitgebreide portfolio wordt nog steeds verder uitgebreid op verschillende platformen, om een zo breed mogelijk publiek te bereiken en spelers op creatieve wijze te blijven inspireren. De Sims blijft aantrekkingskracht uitoefenen door de gameplay voortdurend te ontwikkelen, zodat de games altijd actueel, aangrijpend en boven alles heel erg leuk zijn. De Sims toont een microkosmos van de samenleving, waarin spelers de mogelijkheid krijgen om met het leven te spelen door virtuele wezens te creëren en besturen, waarmee het weer mogelijk is om betekenisvolle verhalen te vertellen. De creaties van honderden miljoenen spelers kunnen gedeeld en gedownload worden via een van de meest actieve spelerscommunities ter wereld. Dankzij de grote variatie aan unieke thema’s, meeslepend materiaal en samenwerkingen met de grootste merken en artiesten, is er met De Sims voor elk wat wils. Spelers kunnen altijd en overal spelen op hun favoriete platform. Kijk voor meer informatie over De Sims op www.desims.nl.

###

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *