Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Aan het Werk

De Sims 4: Live uitzending 21:00

Wij krijgen vanavond rond 21:00 een live uitzending van De Sims 4 Aan het Werk te zien. Ben jij een persoon die aan het twijfelen is? Dan moet je zeker deelnemen om te kijken! Ik vind het de moeite waard, want het is een prachtige uitbreiding!

Kan jij er vanavond niet bij zijn? Geen paniek! Wij proberen zo snel mogelijk een herhaling te plaatsen!

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>