Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Aan het Werk

De Sims 4 Community Blog: 6 dingen die je als eigenaar moet proberen in De Sims 4 Aan het Werk

Bereid je voor op de grote opening

De Sims 4 Aan het Werk is nu meer dan een week geleden uitgebracht dus velen van jullie zullen de nieuwe onderdelen van het Expansion Pack al uit hebben geprobeerd. Je hebt buren geplaagd als wetenschapper, levens gered als dokter en misschien wel misdaden opgelost als rechercheur.

Maar vandaag wil ik een onderdeel uitlichten waar ik het meest enthousiast over ben: de winkelbedrijven. Goed, ik ben misschien een beetje bevooroordeeld omdat ik aan dit onderdeel heb gewerkt, maar echt – je kunt je eigen winkel openen! En je kunt bijna alles verkopen! Dat is gewoon super cool.

Ik heb zes dingen verzameld die je uit zou moeten proberen als jij je eigen winkelbedrijf opzet.

Speel met je medewerkers.

Omdat je personeel aan kunt nemen, zijn er tal van kansen mogelijk voor bedrijfseigenaren. Sommige zijn handig terwijl andere wat listiger zijn. Zo kun je bijvoorbeeld een bijzonder kundige medewerker aannemen en hem tot het laagste salarisniveau degraderen. Zijn werktevredenheid zal een enorme deuk oplopen, maar als je genoeg slijmt (en de eigenschap mega-manager hebt) zul je heel wat waar voor je geld krijgen. Je kunt ook een speciaal uniform maken voor je Medewerker van de Maand… of je kunt een medewerker die het niet al te best doet een gênante outfit aan laten trekken zoals een clownspak (of een hotdog, mijn persoonlijke favoriet).

Zet een winkel binnen een winkel op.

Aan de buitenkant ziet Drake’s kledingzaak en redelijk normaal en doorsnee uit. Er worden hemden, broeken, hoeden en zelfs wat nachtkleding verkocht. Maar achterin de zaak, heeft hij iets… anders. Loop er naartoe als je de geheime handelswaar wilt kopen: de meest waanzinnige tuinkabouters.

Zet een extra bedrijfje op.

Je kunt je winkelbedrijf ook je voornaamste bron van inkomsten maken. Bouw een winkel, open hem elke dag en werk tot je Sim bijna op de werkvloer in slaap valt. Maar als je wil, kun je het bedrijf ook naast je normale bedrijf runnen. Schrijvers kunnen hun boeken verkopen, of – als je echt wilt profiteren van de nieuwe onderdelen van De Sims 4 Aan het Werk – kun je jouw wetenschapper een elixerwinkel op laten zetten als bron van extra inkomsten.

Zet een specialistisch bedrijf op.

Bijna alles in De Sims 4 kan in je winkel worden verkocht dus je kunt elk thema aan je winkel toewijzen. Je kunt uiteraard een bakkerij opzetten of een fotostudio, maar als je echt creatief te werk wilt gaan, kun je paar heel coole dingen doen. Zo kun je een viswinkel openen door vis te vangen en ze vanuit gekoelde vitrinekasten te verkopen, of zelfs een bruiloftswinkel openen. Je kunt bruiloftsbogen, trouwjurken, bruidstaarten, bruiloftsbloemen, bruiloftsmeubels en zelfs een vleugel verkopen. Alles wat een bruid-in-de-dop nodig heeft!

Owner2

Profiteer van reclame.

Het openen van een winkel is nog maar de helft van je taak als bedrijfseigenaar, je moet er ook voor zorgen dat je winkel een succes is. Dat kun je met reclame bereiken, maar je kunt je advertenties nog beter beheren als je een maximale omzet wilt halen. Koop een reclamecampagne online om tal van klanten naar je winkel te lokken en neem extra personeel aan om de extra klanten te kunnen bedienen. Zodra het effect van de campagne af begint te nemen, stuur je de overbodige medewerkers een dagje naar huis zodat hun uurloon geen grote hap uit je winst neemt.

Speel met de emoties van je klanten (en medewerkers).

Sims in De Sims 4 kunnen heel emotioneel zijn dus je kunt daarvan profiteren als je een winkelbedrijf runt. Sims die in een goede bui zijn, zijn makkelijker om tegen te praten, en medewerkers die geïnspireerd zijn, zijn een stuk beter in het babbelen met klanten om een deal te sluiten. Als je voorwerpen in je winkel neerzet om deze emoties te manipuleren, is het makkelijker voor je klanten om positieve sociale interacties uit te voeren waardoor ze meer geneigd zijn om iets te kopen.

TheSims.com

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>