De Sims 4 Community Blog: Galeriespotlicht: winkelkavels in De Sims 4 Aan het Werk

Ga je naar de winkel?

We zijn doorlopend onder de indruk van de geweldige gebouwen die Simmers weten te maken. En ook al hebben wij het gereedschap zelf gemaakt, het is altijd inspirerend om te zien wat jullie ermee doen en met de release van De Sims 4 Aan het Werk hebben we een aantal waanzinnige nieuwe creaties gezien. Spelers hebben de nieuwe voorwerpen en decoraties gebruikt om de mooiste en meest aparte gebouwen neer te zetten. Vandaag nemen we een aantal winkels onder de loep die zijn ontworpen om van het nieuwe handelssysteem te profiteren.

Heb je nog geen winkel gebouwd? Zoek je winkels om je Sims mee naartoe te nemen als ze een dagje vrij hebben? Hier zijn een handjevol geweldige kavels die je gratis via de galerie naar je game kunt downloaden en kunt openen via de game, online en je mobiele apparaat (iOS en Android)!

Als je de nieuwe bakvaardigheid van je Sim in wilt zetten, bekijk dan Café & Bakery van flubber32c4. Zoals de naam al zegt, is het een perfect piepklein bakkerijtje met wat stoeltjes buiten als je medewerkers even willen relaxen.

Shop1

Van een heel ander kaliber is MafiPrince’s Prince Center dat meer een winkelcentrum dan een normale winkel is. Binnenin vind je een aantal verschillende winkels die elk andere dingen verkopen. Zoek je games? Donuts? Speelgoed? Glinsterende stenen? Er is voor iedereen wat wils in Prince Center.

Shop2

Greenismeen’s Bottlebrush Wharf zit qua grootte tussen de andere twee kavels in. Ondanks dat het op een afwijkend kavel van 40×30 staat, bestaat de Warf uit een aantal kleine winkeltjes waar je kleding kunt kopen, lekker kunt loungen of lekkernijen uit de bakkerij mee kunt nemen. Bottlebrush Wharf is niet zomaar een winkel, het is echt een dagje uit!

Shop3

Little Designer’s Shop, gemaakt door pavlaprovaz, is een geweldige plek om hippe meubels te vinden. De kleurrijke winkel heeft een lege tweede verdieping, perfect voor opslag als je wacht tot de voorraad beneden is verkocht!

Shop4

En er zijn nog veel meer leuke winkels om te bekijken Zo is er de coole fotostudio uit onze trailers, en honderden andere om in de galerie te bekijken. Heb je een geweldige winkel gebouwd in De Sims 4 Aan het Werk? Laat het ons dan weten! We bezoeken graag nieuwe spannende plekken!

TheSims.com

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *