Community Blog: Zingen in het Simlish met Echosmith, Big Data en meer

Ecosmith

Muziek maken in het Simlish

Waarschijnlijk ken je wel een paar zinnen in het Simlish. Als je ooit op vakantie bent geweest naar Willow Creek, zul je vast wel bekend zijn met de termen ‘Sul Sul’ en ‘Jiboo.’ Maar vloeiend Simlish spreken… of zelfs zingen? Dat is wel even een heel ander verhaal. Een verhaal waar verschillende bands die onlangs muziek hebben opgenomen voor De Sims 4 Aan het Werk over kunnen meepraten.*

We hebben Echosmith gevraagd hoe het was om hun hit ‘Nothing’s Wrong’ in het Simlish op te nemen!

Maar eerst laten we hier in een video het opnameproces zien. Er komen nummers voorbij die door Echosmith, Big Data, New Politics en Katy Tiz in het Simlish zijn opgenomen.

Maar hoe moeilijk was het nou precies om nummers in het Simlish op te nemen? Volgens Noah Sierota van Echosmith, die nummers in verschillende andere talen heeft opgenomen, was het een van de moeilijkste talen voor een nummer. Het staat wel ergens bovenaan. Ik zou de moeilijkheidsgraad op een schaal van 10 een 8 geven, grapte hij. Hij had het ook over de reacties die hij van vrienden kreeg toen hij vertelde dat hij een nummer voor De Sims had opgenomen. Iedereen die bekend is met het Simlish, is super enthousiast. En dat zijn een heleboel mensen! Het is echt grappig. We vertelden hoe we een nummer voor De Sims hadden opgenomen en dan realiseren ze zich ineens dat we in het Simlish hebben gezongen. Er zijn echt veel mensen die dat gewoon automatisch weten.

Noah grapte ook over zijn ervaringen met De Sims als speler de afgelopen 10 jaar. Hij onthulde dat hij en de zangeres Sydney het leuk vinden om samen hun vrienden na te maken binnen de game. Je kunt zoveel maffe dingen doen, zegt hij, en dat vonden we het allerleukst om te doen. Om onze vrienden na te maken en dan te zeggen: Hé! Ik heb jou nagemaakt in De Sims! We vinden het leuk om hen dan hele gekke dingen aan te trekken.

Ecosmith

En omdat we in gesprek waren met een van de hoogste genoteerde bands van dit moment, moesten we het natuurlijk ook even over muziek hebben. Noah had nog wat inspirerende woorden voor muzikanten in de dop. De belangrijkste tip die ik heb, is dat je echt passie voor muziek moet zien te vinden en voor alles wat je ermee kunt doen, zegt hij. Muziek brengt mensen op een hele coole manier samen en dichter bij elkaar. Zelfs als je geen hele serieuze muziek wilt maken, kun je mensen bij elkaar brengen met grappige of vrolijke muziek. Of je kunt mensen helpen om bijvoorbeeld door een moeilijke periode heen te komen. Hij legde uit dat als je echt goed begrijpt wat je met muziek allemaal kunt, de mogelijkheden eindeloos zijn. En vanuit dat perspectief kun je echt meer mensen bereiken en met de nummers die je schrijft nog meer mensen aanspreken.

Wil jij in De Sims 4 Aan het Werk met Echosmith (of Big Data, New Politics of Katy Tiz) feesten? We hebben ze allemaal in Sims getransformeerd en in de galerie gezet! Je kunt ze zelf bekijken en wie weet… Misschien blijken jouw favoriete muzikanten wel hele goede dokters te zijn.

Jouw Sims zijn de heersen op de werkvloer met De Sims 4 Aan het Werk Expansion Pack. Jij kunt jouw Sims  aansturen binnen drie actieve carrières. Zo kun je levens redden als dappere dokter, misdaden oplossen als onverschrokken rechercheur of de meest gekke uitvindingen doen als briljante wetenschapper. Ook kun je het ondernemerschap van jouw Sims op de proef stellen door jouw eigen unieke winkels te creëren en aanpassen. Bovendien zijn er nieuwe locaties, nieuwe vaardigheden die je Sims kunnen leren en de kans om vrienden te maken met buitenaardse wezens!

SimGuruCoop op TheSims.com

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *