Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Aan het Werk

FranSor over De Sims 4 Aan het Werk

Op de website was er al een uitgebreide review verschenen (Heb je hem al gelezen? Klik anders even hier…) maar dan nu eindelijk had ik er ook eentje opgenomen voor FreshlyJuiced welke ik nog even heel graag met jullie wilde delen.

Hoe bevalt De Sims 4 Aan het Werk bij jullie? Ook al toe aan een nieuwe uitbreiding?

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>