Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Luxe Feestaccessoires

De Sims 4 Luxe Feestaccessoires komt eraan!

9 gedachtes over “De Sims 4 Luxe Feestaccessoires komt eraan!”

 1. Rudy

  Ik ben benieuwd! 🙂
  Als je het zo ziet, dan zou je op het eerste oog toch verwachten dat dit een soort accessoirespakket wordt. En om het dan een beetje in lijn met game-packs te houden, zouden er dan toch best een hoop voorwerpen in moeten zitten in verhouding tot de pakketten van Sims 3, althans dag zou je verwachten. 😀

 2. Froos

  Gezien dat er accessoires achter staat. Wordt dit dus GEEN gamepack volgens mij. Leuk om wat dingen erbij te hebben voor een feestje. Ik hoop dat de draaitafel weer terug komt als uit ‘Showtime'(sims3). Wat is een feestje nu zonder een DJ 🙂

  1. Rudy

   Klopt, maar omdat game-packs al redelijk wat inhoud hebben, moeten accessoirespakketten daar feitelijk nog overeen gaan (omdat er hier geen gameplay dingen bijkomen). Dat bedoelde ik eigenlijk. 🙂

 3. JewelpetPrincess

  Jullie beginnen allemaal over DJ’s en al dat soort dingen maar aangezien het LUXE feestaccesoires zijn, denk dat er eerder dingen voor een chique diner of een gala komen.

  1. Rudy

   Maar er staat ook ‘feest’ bij. Ik verwacht ook wel dat de nadruk bij ‘luxe’ zal liggen in de zin van luxe kleding en meubulair, maar daar zal ook wel iets van feest bijzitten en daar lijkt Sims 3 Showtime een best goed voorbeeld van. 😉

 4. Alice

  Er is al eerder uitgelegd door verschillende simguru’s dat een gamepack tussen een accessoire pakket en een uitbreiding in zit, het aantal nieuwe dingen zal dus vergelijkbaar zijn met de Sims 3 denk ik.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>