De Sims 4 Community Blog: Berenleuke foto’s uit de Community van het Berenkostuum

Hoor hoe ze grommen

Beren. Je kunt niet met ze, maar ook niet zonder ze leven. Tenzij je natuurlijk De Sims 4 In de Natuur bezit, waarmee je Sims zich als beren kunnen verkleden! Daar wordt je natuurlijk berenblij van.

Hier bij Maxis zijn we dol op beren en dat is precies de reden waarom we Berenkostuums in het eerste Game Pack voor De Sims 4 hebben verwerkt.  Het is dan ook geen wonder dat toen we onze community vroegen om hun leukste berenmomenten te delen, het resultaat een brullend succes bleek te zijn. Hier zijn een paar favorieten!

Bear1

De afbeelding van CaptainTHPS4 spreekt boekdelen: “Een beer te zijn of niet te zijn. Dat is de vraag.” Het antwoord is, zonder twijfel, een beer te zijn. Om voor altijd een beer te zijn zelfs.

Bear2

De bijdrage van Fullspiral is iets minder filosofisch, maar wel net zo rustgevend. Het is heel relaxed om met een pluizig maatje lekker naar de wolken te staren.

Bear3

De Sim van Bilmonaghan swingt in het Berenkostuum helemaal de pan uit.

Bear4

Chealsycat besloot om samen met wat vrienden het avondeten bij elkaar te vissen.

Bear5

De Sim van 83bienchen is iets ondeugender en vindt het grappig om ongezien zomaar wat speelgoed van kinderen af te pakken.

Bear6

De Sim van Bilmonaghan speelt echt niet vals tijdens een kaartspelletje hoor (tenzij je het dragen van een masker opvat als valsspelen). Dat is wel een hele sterke pokerface natuurlijk.

Bear7

Catloverplayer laat ons een Sim zien die undercover gaat in een Berenkostuum… om een bezoekje te brengen aan een buitenaardse planeet.

En als je er nog steeds niet van overtuigd bent hoe geweldig het Berenkostuum wel niet is, kan Islarosexiv het met deze laatste foto misschien voor eens en altijd duidelijk maken.

Bear8

“HALLO. JA, JE SPREEKT MET BEER.”

EA

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *