Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

De Sims 4 Community Blog: Tips en trucs voor het bouwen van kelders

Bouw naar beneden!

Heb jij al kelders gebouwd in De Sims 4? Ze zijn aan een recente update toegevoegd en we hopen dat jij al de kans hebt gekregen om zelf wat kelders te bouwen. Als je nog geen kelders hebt gebouwd, dan hebben we wat advies voor je voordat je aan de slag gaat. En mocht je wel al kelders hebben gebouwd, dan heb je misschien wat aan de geavanceerde tips die we in de studio hebben gebruikt en nu graag met jou willen delen. Ben je klaar om de diepte in te bouwen? Wij zullen je helpen.

Begin bij de basis.

Voordat je aan de slag kunt gaan met geavanceerde kelders, moet je eerst weten waar je ze in de game kunt vinden. Ga naar Bouwen (door op het icoontje rechtsboven te klikken of door op B op je toetsenbord te drukken vanuit Leven). Vanaf daar kun je het nieuwe gereedschap om een kelder te bouwen zien, naast het gereedschap om een ruimte te bouwen. Selecteer het hulpmiddel en begin met slepen; jouw kelder zal onder de huidige verdieping gebouwd worden.

Kelder

Speel met diepte.

Je kunt kelders twee verdiepingen diep maken en er gelden dezelfde hoogteregels als bij verdiepingen boven de grond. Dat betekent dat je de hoogte aan kunt passen. Het is zelfs mogelijk om een kelder twee verdiepingen diep te maken en het plafond van de onderste verdieping te verwijderen, zodat je een hele grote, diepe en dramatische kelder krijgt.

Creëer een Observatorium voor Natuurlijk Licht.

Leg nog voordat je met de bouw van een kelder begint een zwembad aan. Bouw zo gauw je daar klaar mee bent een kelder naast het zwembad en verwijder het plafond van de kelder. Plaats daarna wat ramen in de muur die een schot vormt tussen het zwembad en de kelder. Kijk eens aan! Je hebt een ondergronds zwembadobservatorium gebouwd. Vanuit hier kunnen je Sims genieten van het natuurlijke licht dat door de ramen naar binnen valt.

Bouw een prachtige ondergrondse tuin.

Je kunt ook het plafond van een kelder van één verdieping verwijderen, waardoor je een enorm gat in de grond kunt creëren, zodat je een hele coole ondergrondse tuin aan kunt leggen. Nadat je een kelder hebt gebouwd, ga je een verdieping naar beneden naar de eerste ondergrondse verdieping, om daar vervolgens het blok te selecteren. Ga weer een verdieping naar boven en klik op de gele strip die het blok markeert. Klik vanaf hier op ‘Plafond verwijderen’. Nu je een open put op je kavel hebt, kun je die met gras vullen, wat plantenbakken plaatsen en klaar is Kees!

Kelder

Bouw trappen door funderingen heen.

Je hoeft nu gelukkig niet meer je complete huis te slopen en verbouwen als je vergeten bent om een fundering aan te leggen. In De Sims 4 kun je trappen dynamisch aanpassen. Zo gauw de kelder gebouwd is en de trappen op de juiste plekken staan, kun je heel eenvoudig een fundering plaatsen en de trappen naar wens aanpassen.

Bouw een ondergrondse schuur voor jouw Ruimteraket.

Dit is misschien niet zo zeer een “tip”, maar het is nog steeds wel iets leuks om uit te proberen. Begin door twee kelders onder elkaar te bouwen en verwijder de plafonds van beide blokken, zodat je een open put in de grond hebt van wel twee verdiepingen. Plaats nu de Ruimteraket van je Sim op de onderste verdieping. Zo simpel is het om een garage te bouwen voor jouw Sims eigen Ruimteraket! De wetenschap staat voor niets!

EA

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>