De Sims: Simmer Spotlight – EmilysSims

Perfect plaatje

We struinen voortdurend het internet af, op zoek naar geweldige Simmers die fantastisch materiaal creëren voor op hun blogs en websites. Deze keer hebben we met EmilysSims gepraat, die coole en creatieve screenshots van haar gameplay op Tumblr plaatst.

Ze vindt het ook leuk om haar screenshots te bewerken en stileren (waardoor veel van haar Sims er extra kleurrijk uitzien). Bovendien maakt ze van haar screenshots hele leuke storyboards. Maar we zullen haar de rest zelf laten vertellen…

Vertel ons wat over jezelf!
Ik heet Emily en ik ben een 21-jarige studente uit Engeland. Je zou me een beetje onconventioneel kunnen noemen. Ik ben een worstelaar in training, modefotografe en fervent gamer. Ik speel De Sims al sinds de eerste game; volgens mij kwam die uit toen ik ongeveer zes jaar oud was! Sindsdien ben ik verslaafd en het heeft me nooit losgelaten!

Vertel ons eens hoe je erbij kwam om fotoverhalen te maken.
Ik heb altijd al graag geschreven. Of dat nou tijdens de Engelse les was, of thuis in mijn eentje voorovergebogen over mijn schrijfblok. Ongeveer 3 of 4 jaar geleden ontdekte ik Simblr (Tumblr voor De Sims) en ik kon enorm genieten van de fotoverhalen van andere spelers. Daarom besloot ik om er zelf ook mee te beginnen!

EmilySims

Wat is jouw proces voor het samenstellen van een fotoverhaal?
Soms hang het af van hoe lui ik ben. Als ik in een avontuurlijke bui ben, maak ik voordat ik ga spelen een plan, zodat ik daarna alle foto’s kan maken voor het verhaal dat ik heb bedacht. Maar de laatste tijd geniet ik er heel erg van om De Sims 4 gewoon te spelen. Daarom maak ik nu screenshots van gebeurtenissen tijdens het spelen, om ze vervolgens te bewerken en op mijn blog te plaatsen.

EmilySims

Waar haal je de inspiratie voor je verhalen vandaan?
Het is enorm inspirerend om het werk van andere spelers te lezen. Er zijn hel wat getalenteerde verhalenvertellers te vinden op Simblr. Soms haal ik inspiratie uit mijn eigen leven, of dat van bekenden. Ik vind het best wel therapeutisch om over herkenbare dingen te schrijven. Ik ben ook een enorme fan van soapseries, dus dat soort drama heeft een grote invloed op mijn verhalen.

EmilySims

Heb je een favoriete snack of drankje terwijl je aan je verhalen werkt?
Dat hangt denk ik een beetje af van het tijdstip waarop ik bezig ben, maar omdat ik het allerliefste chocolade eet, denk ik dat ik voor chocolade moet gaan.

EmilySims

Waar kunnen anderen meer van jouw creaties bekijken?
Op Emilyssims.tumblr.com kun je de wereld van mijn Sims bekijken!

EA

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *