Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

Community blog: De wereld van Newcrest komt naar De Sims 4

Welkom in Newcrest

Simmers hebben miljoenen Sims gemaakt sinds De Sims afgelopen september werd uitgebracht en veel van onze spelers hebben ons gevraagd om ze meer ruimte te geven. Volgende week voldoen we aan dat verzoek met een nieuwe wereld, gratis* voor alle spelers die De Sims 4 in hun bezit hebben!

Volgende week donderdag sluit de nieuwe wereld Newcrest zich aan bij Willow Creek en Oasis Springs! Iedereen die De Sims 4 speelt kan gelijk aan de slag in Newcrest; een compleet lege wereld klaar om je reislustige Sims te verwelkomen.

We weten dat velen van jullie meer ruimte wilden om uit te breiden, maar bekende Sims als Cora van de Kerkhof, Malcolm Landgraaf en Pannenkoek Bob niet zomaar op straat wilden zetten. We nemen het jullie niet kwalijk, wie kan er nu zonder de Van de Kerkhofs? Daarom zijn we met een schone lei begonnen in Newcrest. Er zijn drie nieuwe buurten, elk met vijf lege kavels. Je kunt huizen via de Galerie downloaden, je eigen stulpje bouwen en alles wat je maar wilt daar neerzetten! Bars, clubs, parken, huizen, zwembaden – laat je creativiteit de vrije loop in Newcrest. Als je nu al huizen wilt bouwen om je voor te bereiden, geven we je hier alvast de kavelgroottes:

Buurt #1:

 • 50×40
 • 40×30
 • 40×30
 • 30×30
 • 30×20

Buurt #2:

 • 30×20
 • 30×20
 • 40×30
 • 20×15
 • 20×15

Buurt #3:

 • 30×20
 • 30×20
 • 30×20
 • 40×30
 • 40×20

De verhuisdag staat op 11 juni gepland dus bouw de prachtigste nieuwe huizen (of zoek een mooi exemplaar via de Galerie). We staan te popelen om jullie creaties in Newcrest te bekijken!

TheSims.com

5 gedachtes over “Community blog: De wereld van Newcrest komt naar De Sims 4”

  1. Rudy

   Als het goed is (voor zover ik op internet lees althans, heb het zelf nog niet getest), is de update rond 19.00 uur gekomen. Da’s in ieder geval ook de tijd waarop EA normaal haar updates uitbrengt. 🙂

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>