De Sims 4 Community Blog: Het De Sims 4 Wellnessdag Game Pack wordt binnenkort uitgebracht!

Een ontspannen sessie in de spa

Na al dat harde werk in april dachten we dat de Sims wel een beetje Zen in hun leven konden gebruiken, en wat is er nu ontspannender dan een luxe spa? De Sims 4 Wellnessdag Game Pack komt later deze maand uit!

Zoals je waarschijnlijk al hebt geraden bevat De Sims 4 Wellnessdag een nieuwe locatie, namelijk de spa. Als je het pack ontvangt, worden er drie door Maxis gemaakte spa’s en een nieuwe sportschool aan je Mijn bibliotheek toegevoegd, die je op elk moment en waar dan ook kunt plaatsen. Ze zijn er in verschillende vormen en maten dus je kunt de spa zoeken die het beste bij jouw persoonlijkheid past (of je kunt er zelf eentje bouwen).

Eenmaal in de spa kunnen Sims chillen (en van O jaa! genieten) in een sauna, of een ontspannen massage krijgen. Er zijn tal van leuke nieuwe interactieve voorwerpen voor je Sims om in de spa van te genieten, zoals een massagestoel en een modderbad waarover we je later meer zullen vertellen. Maar dat is nog niet alles wat er in het Game Pack zit.

Je Sims kunnen ook hun wellnessvaardigheid opbouwen door aan yoga te doen, massages te geven en te mediteren. Hoe meer ze deelnemen aan deze nieuwe activiteiten, hoe beter ze erin worden. Een hoger ontwikkeld wellnessniveau betekent nieuwe yogaposes, de mogelijkheid om superieure massages te geven en een speciale meditatieverrassing die we nu nog niet willen verklappen!

De Sims 4 Wellnessdag

We kunnen niet wachten om nog meer informatie over De Sims 4 Wellnessdag met jullie te delen, dus houd onze blogs en sociale kanalen in de gaten als we afstevenen op de release op 14 juli.

EA

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *