Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Perfecte Patio en De Sims 4 Wellnessdag

De Sims 4 Bundel pack nu zonder Luxe Feestaccessoires

De Sims 4 Bundel

Op Amazon is nu weer een nieuwe bundel opgedoken voor De Sims 4 van $30. De bundel bevat het game pack De Sims 4 Wellnessdag en het accessoirespakket De Sims 4 Perfecte Patio accessoires en lijkt daarmee veel op de eerste bundel, maar dan zonder De Sims 4 Luxe Feestaccessoires. Opvallend genoeg gaat het hier alleen om de Franse versie, dus misschien dat er per land andere bundels komen aangezien er hier wel weer een releasedatum van 28 juli wordt genoemd. Wederom is ook hier nog niks officieel van bevestigd door EA.

Update: het blijkt inderdaad om een aparte bundel te gaan die niet in Nederland te verkrijgen zal zijn.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>