Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Coole Keukenaccessoires en De Sims 4 In de Natuur

The Sims 4 Cool Kitchen volgende accessoires pakket?

De Sims 4 Bundel 2

Op Amazon is een nieuwe De Sims 4 bundel verschenen. Deze bundel zal het game pack De Sims 4 In de Natuur en een nieuw en nog niet aangekondigd accessoires pakket ‘The Sims 4 Cool Kitchen‘ gaan bevatten voor $30. The Sims 4 Cool Kitchen lijkt daarmee het volgende accessoires pakket te gaan worden, maar of dat ook zo is en of deze bundel er überhaupt ooit zal komen, kunnen we op dit moment nog niet zeggen.

Updaten (24/7): De pagina op Amazon is nu verwijderd.

Met dank aan SimsVIP voor het melden!

3 gedachtes over “The Sims 4 Cool Kitchen volgende accessoires pakket?”

  1. desims2

    De uitbreidingen etc. gaan er echt op achteruit. Perfecte patio spullen?, coole keukenspullen?, moeten dit echt aparte stuff packs worden. Wat is het volgende pakket wat 20-30 euro kost… Sims 4 Hal-accessoires?.

    Ik ben al simmer sinds 2002. Ik weet waar ik het over heb als ik zeg dat het achteruit gaat. Niet alleen door de mindere stuffpacks naar mijn mening.

    Ik kraak de sims niet af maar ik vind het jammer dat het allemaal wat kleiner (de buurten) en minder (vele dingen) moet.

  2. Froos

    Vergeet niet dat de sims3 een store had waar ook bijna maandelijks nieuwe content met thema’s uitkwam. De store had ook premium content en werelden die alleen daar te kopen zijn. Dus dat de sims4 nu regelmatig met stuffpacks en gamepacks komt verbaast mij niet, behalve de prijs dan die ze ervoor vragen:(

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>