The Sims 4 Cool Kitchen volgende accessoires pakket?

De Sims 4 Bundel 2

Op Amazon is een nieuwe De Sims 4 bundel verschenen. Deze bundel zal het game pack De Sims 4 In de Natuur en een nieuw en nog niet aangekondigd accessoires pakket ‘The Sims 4 Cool Kitchen‘ gaan bevatten voor $30. The Sims 4 Cool Kitchen lijkt daarmee het volgende accessoires pakket te gaan worden, maar of dat ook zo is en of deze bundel er überhaupt ooit zal komen, kunnen we op dit moment nog niet zeggen.

Updaten (24/7): De pagina op Amazon is nu verwijderd.

Met dank aan SimsVIP voor het melden!

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

3 reacties

  1. De uitbreidingen etc. gaan er echt op achteruit. Perfecte patio spullen?, coole keukenspullen?, moeten dit echt aparte stuff packs worden. Wat is het volgende pakket wat 20-30 euro kost… Sims 4 Hal-accessoires?.

    Ik ben al simmer sinds 2002. Ik weet waar ik het over heb als ik zeg dat het achteruit gaat. Niet alleen door de mindere stuffpacks naar mijn mening.

    Ik kraak de sims niet af maar ik vind het jammer dat het allemaal wat kleiner (de buurten) en minder (vele dingen) moet.

    1. Valt volgens mij nog best mee Sims 3 stuff packs zijn ook bijna niks en de uitbreidingen/gamepacks zijn gekozen aan de hand van onderzoeken

  2. Vergeet niet dat de sims3 een store had waar ook bijna maandelijks nieuwe content met thema’s uitkwam. De store had ook premium content en werelden die alleen daar te kopen zijn. Dus dat de sims4 nu regelmatig met stuffpacks en gamepacks komt verbaast mij niet, behalve de prijs dan die ze ervoor vragen:(

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *