De Sims 4 Cool Kitchen Accessoires pakket aangekondigd

De Sims 4 Koele Keuken

Het is nog geeneens twee weken geleden dat je aan de slag kon gaan met de game pack De Sims 4 Wellnessdag en zojuist is dan officieël bevestigd dat De Sims 4 Cool Kitchen het nieuwe accessoires pakket zal worden. Zoals te verwachten is zal je je keuken helemaal kunnen pimpen maar ook kan je je Sims aanpassen tot echte keukenprinsessen. Het belangrijkste onderdeel zal de nieuwe ijsmachine zijn waar je verschillende toetjes met veel verschillende toppins mee kunt maken. Maar koken en bakken zorgt voor veel afwas, gelukkig krijgen we een week van tevoren een gratis afwasmachine van EA.

De Sims 4 Cool Kitchen zal vanaf 11 augustus beschikbaar zijn. Hieronder nog even het officieële bericht van SimGuruGraham.

Mix Things Up in the Kitchen

Does your Sim spend their free time making hearty breakfasts, luscious lunches, and delightful dinners? Good news: it’s time for dessert! The Sims 4 Cool Kitchen Stuff* is coming on August 11 and it’s perfect for all of your foodie Sims!

Cool Kitchen Stuff has everything you need to upgrade your Sim’s kitchen, with new, sleek appliances and furnishings meant to help give the room a modern flare. From stylish cabinets with frosted glass doors to new stainless steel appliances, the stuff pack is filled with awesome new items to totally reinvent your Sim’s kitchen. Your Sims will look good as they create new delicacies thanks to new hairstyles and apparel perfect for any chef-to-be.

But besides making things look cooler, your Sims will also have a lot more cool stuff to do in the kitchen (pun intended). With the new Ice Cream Maker, your Sim can make ice cream, gelato, or soft serve! Better yet, your Sims will be able to garnish their ice cream with a variety of toppings. Banana slices, whipped cream, sprinkles and more – your Sim’s sweet tooth will be fulfilled. There are 30 flavors to create, some of which might leave your Sim with… unusual abilities.

Oh, and before you start to worry about all the dirty dishes these new creations will make, you should know about something else. The week before The Sims 4 Cool Kitchen Stuff releases, a dishwasher will be added to The Sims 4 for free** in an Update for all players!

The Sims 4 Cool Kitchen Stuff releases worldwide on August 11 – are your Sims ready to scream for ice cream?

5 reacties

  1. Toch best opmerkelijk dat ze net nu (een week voor Gamescom) een accessoires pakket aan gaan kondigen terwijl je er toch wel vanuit kunt gaan dat er sowieso op Gamescom weer een nieuwe uitbreiding zal worden aangekondigd. (Zo is het in het verleden gegaan.) Zal zeker wel bedoeld zijn om de tijd tot die release wat op te vullen. 🙂

  2. Nou ja als je het mij vraagt gaan ze wel heel vlot met al die accessoires pakketten en gamepacks. Iets te vlot. Als het wat meer verspreid was, of in ieder geval iets meer tijd er tussen dan had ik misschien wel wat gekocht. Nu gaat het me toch echt te snel af.

    1. Dat is nog niet bekend gemaakt. Ik verwacht donderdag, maar woensdag zou ook nog goed kunnen. Het zal in ieder geval wel om 19:00 uur worden.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *