De Sims Bètaprogramma op Origin

Bètaprogramma

Een van de leden op NeoGAF heeft een verborgen pagina op Origin gevonden waarop je je kunt aanmelden voor allerlei bètaprogramma’s voor een aantal van de populaire franchises van EA, waaronder ook De Sims! Hoewel de pagina eigenlijk niet zichtbaar hoort te zijn en het aanmelden steeds een ‘Page not found‘-foutmelding geeft, lijkt Origin de keuze wel te onthouden. Mischien dat dit kan betekenen dat sommige gamers in de toekomst patches en misschien ook wel uitbreidingen eerder mogen uittesten, maar niks hiervan is door EA of het De Sims-team bevestigd.

| Origin: Aanmelden bètaprogramma’s |

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *