Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 en Origin

De Sims Bètaprogramma op Origin

Bètaprogramma

Een van de leden op NeoGAF heeft een verborgen pagina op Origin gevonden waarop je je kunt aanmelden voor allerlei bètaprogramma’s voor een aantal van de populaire franchises van EA, waaronder ook De Sims! Hoewel de pagina eigenlijk niet zichtbaar hoort te zijn en het aanmelden steeds een ‘Page not found‘-foutmelding geeft, lijkt Origin de keuze wel te onthouden. Mischien dat dit kan betekenen dat sommige gamers in de toekomst patches en misschien ook wel uitbreidingen eerder mogen uittesten, maar niks hiervan is door EA of het De Sims-team bevestigd.

| Origin: Aanmelden bètaprogramma’s |

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>