Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

Nieuwe uitbreiding voor De Sims 4 op komst tijdens Gamescom?

Gamescom is komende week en als het aan het Sims team ligt kunnen we daar een ‘grappige aankondiging’ verwachten voor De Sims 4! Waarschijnlijk betekent dit dat ze een nieuwe uitbreiding gaan aankondigen, maar het kan ook maar zo zijn dat ze bijvoorbeeld gaan aankondigen iets zee gewild zoals peuters uit te brengen voor de game. Wat hopen of verwachten jullie?

Een gedachte over “Nieuwe uitbreiding voor De Sims 4 op komst tijdens Gamescom?”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>