Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Beleef het Samen

Community blog: Het De Sims 4 Beleef het Samen Expansion Pack is verkrijgbaar vanaf november 2015

De reislust van je Sims neemt koortsachtige vormen aan. Ze willen ergens heen waar ze nog nooit eerder zijn geweest – een plek waar ze nieuwe vrienden kunnen maken, nieuwe omgevingen kunnen verkennen en van nieuwe belevenissen kunnen genieten. Ze willen de heupen losgooien op een geheim dansfeest in de oude ruïnes. Ze willen van een heerlijke espresso genieten in een hippe koffietent. Ze willen op een unieke manier leven in de brouwerij brengen. Ze willen iets… nieuws. En binnenkort krijgen ze dat ook.

We kunnen met trots aankondigen dat het De Sims 4 Beleef het Samen Expansion Pack* wereldwijd verkrijgbaar is vanaf november 2015 Dit is de eerste trailer om je alvast een voorproefje te geven.

De Sims 4 Beleef het Samen introduceert Windenburg, een op Europa geïnspireerde wereld met een mix van kleurrijke, moderne architectuur en klassieke gebouwen en stijlen. Van het charmante platteland tot een druk stadsplein en een luxe eiland, Windenburg zit vol nieuwe dingen voor je Sims om te bekijken en te ondernemen.

Maar je gaat deze dingen niet in je eentje ontdekken. Zoals de naam waarschijnlijk al weggeeft draait Beleef het Samen helemaal om plezier met vrienden, of ze nu hun eigen exclusieve club leiden of Windenburg verkennen.

De Sims 4 Beleef het Samen

Je Sims kunnen zich aansluiten bij verschillende clubs, elk met zijn eigen interesses, persoonlijkheden en stijlen. Ze hebben verschillende gedragingen die bepalen hoe ze reageren, inclusief hoe ze andere Sims behandelen en wat ze leuk en niet leuk vinden om te doen. Er staan tal van clubs op je Sims te wachten als je het Expansion Pack voor de eerste keer laadt, maar je kunt ook je eigen club opzetten en beheren. Je kunt de vereisten instellen, bepalen welk gedrag ze hebben, hun favoriete hangplekken kiezen en ze zelfs aparte beloningen geven.

Chillen met een groep vrienden maakt Beleef het Samen echt uniek. De ingame vrienden van je Sim zullen zich vaak als je echte vrienden gedragen – of je nu een duik neemt in de natuurbaden aan de oever, of gaat loungen in de kroeg, met een groep beleef je dingen op een heel andere manier. Je Sim kan het tegen vrienden opnemen met een potje tafelvoetbal, of samen verschillende outfits uitproberen met de gloednieuwe inloopkast. Samen zullen ze op een leuke en nieuwe manier van gedeelde ervaringen genieten.

Je Sims kunnen ook hun dans- en dj-vaardigheden verbeteren die beide voor een nog energiek samenzijn zorgen. Zet het publiek in vuur en vlam door de perfecte beats te draaien en verover dan de dansvloer om je nieuwste moves te laten zien in de ondergrondse disco.

De Sims 4 Beleef het Samen

We kunnen niet wachten om jullie nog meer details te laten zien van wat dit Expansion Pack zo bijzonder maakt. Begin oktober hoor je meer van ons en kun je je voorbereiden op het verkennen van Windenburg als het De Sims 4 Beleef het Samen Expansion Pack dit najaar uitkomt!

thesims.com

8 gedachtes over “Community blog: Het De Sims 4 Beleef het Samen Expansion Pack is verkrijgbaar vanaf november 2015”

 1. Gitte

  Schitterend EA! Nachtleven zonder vampiers met wat studententijd trekjes – hebben we nog niet gehad! En geniaal om de focus weeral te leggen op de jongvolwassen sims in de plaats van die irritante, totaal nutteloze peuters te maken! Dit is echt zo’n origineel, nuttig en goed bedacht uitbreidingspakket!

  – Nog steeds niet overtuigd om dat rotspel te kopen.

 2. desims2

  Welk rotspel gitte?
  Dit is inderdaad wel iets ‘vrij unieks’. Ik durf nu alleen al te wedden dat de ‘Tal van clubs’ die er aanwezig zullen zijn zoals in het bericht staat… Dat dat er hooguit 3 zijn, De sims 4 kennende.

 3. Charlotte

  O, ik nog lang niet hoor. Ik speel de sims4 nog steeds met veel plezier. Want zo’n erg rotspel vind ik het niet. En vooral de CAS vind ik ook geniaal met het kneden van je sims in plaats van die balkjes. Ook de sims 3 natuurlijk. En het staat in de kast ook omdat je na installeren je cd niet meer nodig hebt.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>