De Sims 4 Beleef het Samen aangekondigd!

Tijdens de Gamescom is het komende uitbreidingspakket De Sims 4 Beleef het Samen aangekondigd! Het pakket gaat om het feesten en samenzijn met je vrienden. Zo zien we in de trailer onder andere een nieuwe DJ draaitafel met daaromheen een groot dansfeest en nog allerlei andere vormen van vermaak. Zijn jullie ook al benieuwd naar dit uitbreidingspakket? In november 2015 kunnen we ermee aan de slag gaan!

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

3 reacties

  1. Ziet er leuk maar jammer dat ze niet bezig zijn met dingen die eig al in de game vanaf dag een hadden moeten zijn zoals peuters etc .

  2. Wéér geen peuters, wat een tegenvaller zeg! Al lijkt me deze uitbreiding wel leuk en ga ik hem vast kopen, toch had ik gehoopt dat ze het ook nog even over peuters gingen hebben… Zal wel een accessoires pakket worden, kunnen we straks met z’n allen betalen voor peuters.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *