Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

Ook vrijdag is De Sims weer te zien tijdens Gamescom

SimGuruLyndsay heeft op Twitter bevestigd dat we vrijdag weer een community lounge event zal zijn achter gesloten deuren en een event op het hoofdpodium. Volgens het schema op de livetoplay.ea.com zou dat van 15:50 uur tot 16:05 uur moeten zijn.

Update (7/8): Het blijkt helaas niet om een livestream te gaan zoals werd verwacht, maar alleen een klein ‘trivia’ event volgens SimGuruLyndsay.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>