Tweede uitbreiding voor De Sims 4 gelekt!

Spoiler: Dit wordt naar alle waarschijnlijkheid de aankondiging op Gamescom straks, dus lees vooral niet verder als je het voor jezelf nog spannend wilt houden!

image

Op het officiële The Sims forum heeft ScarletQueenKat1 een screen gepost waarop te zien valt wat het volgende uitbreidingspakket gaat worden; dat zal namelijk The Sims 4 Get Together gaan worden. De titel zou vanalles kunnen betekenen zoals iets met familie en misschien ook wel peuters, maar dat zal straks tijdens de Gamescom wel duidelijk worden. Op dit moment weten we alleen dat er een nieuwe wereld bij zal zitten.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *