Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Beleef het Samen

IGN: De Sims 4 Beleef het Samen interview met SimGuruLyndsay

IGN heeft op Gamescom de tijd gekregen om SimGuruLyndsay te kunnen interviewen over het aanstaande uitbreidingspakket De Sims 4 Beleef het Samen. Helaas hebben ze alleen geen nieuwe gameplay beelden of andere informatie die we nog niet wisten laten zien en is het eigenlijk meer een bevestiging van alle feitjes die we tot nu toe al wisten.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>