Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Origin

Origin Gametest-programma nu ook officieel gestart!

Eerder berichtten we al dat er een nieuwe pagina op Origin was opgedoken waarop je je kon aanmelden voor het testen van spellen waaronder ook De Sims en nu is dat Gametest-programma ook officieel gestart! Om je aan te kunnen melden, moet je in Origin bovenaan klikken op Origin, dan Account en Privacy en vervolgens Gametest-programma. Let er wel op dat als je je hebt aangemeld, het absoluut nog niet zeker is dat je ook daadwerkelijk geselecteerd wordt voor het Gametest-programma! Pas als je een mail ontvangt van Origin kun je ook echt meedoen.

Een gedachte over “Origin Gametest-programma nu ook officieel gestart!”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>