Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

Nieuw onderzoek over mogelijke uitbreidingen voor De Sims 4

Onderzoek

De afgelopen tijd is er weer een nieuw onderzoek naar mogelijke uitbreidingen voor De Sims 4 verstuurd en dat onderzoek is gisteren door SimsVIP gepubliceerd. In het verleden hebben we al gezien dat zo’n onderzoeken zeker wel gebruikt schijnen te worden voor uitbreidingen aangezien de uitbreidingen De Sims 4 Aan het Werk en De Sims 4 Wellnessdag vrij duidelijk afkomstig lijken vanuit oudere onderzoeken.

Wie weet zien we zo binnenkort wel peuters terug of kunnen je Sims weer naar de universiteit! Waar hopen jullie allemaal op?

De weg op

Neem plaats achter het stuur van verschillende voertuigen zoals auto’s, trucks en moters. Repareer oude auto’s, bouw je eigen superauto, of bezoek verschillende unieke toeristische attracties.

 • Nieuwe voertuigen – Jouw Sims kunnen nu kiezen uit een grote variatie aan voertuigen om te bezitten en mee te rijden zoals auto’s, trucks en zelfs moters.
 • Bouw een garage – Bouw een nieuwe garage waarin je kunt sleutelen aan je eigen voertuigen en kunt laten zien aan iedereen.
 • Word een monteur – Repareer, pas aan en bouw nieuwe auto’s met de nieuwe Monteur (actieve) carrière.
 • Bezoek toeristische attracties – Ga de weg op en bezoek allerlei toeristische attracties zoals de Grand Sims Canyon, de ’s Werelds Grootste Gevlochten Bal of het Geheime Mysterieuze Plekje.

Universiteit

Stuur je Sims naar de universiteit! Verken de campus en bepaal of je Sims gaan studeren om zo hun graad te kunnen halen, of juist te gaan feesten. Sims kunnen ook proberen bij een jongens- en meidenstudentenclub te komen en zo een lid te worden van deze prestigieuze organisaties.

Generaties

Het is tijd om een familie te beginnen! Voed je kinderen op van baby’s tot peuters. Aanschouw hoe je kinderen opgroeien tot humeurige tieners en help ze daarbij de moeilijkheden van de jeugd te doorstaan. Maak een ware familie van Sims die voor altijd zal voortbestaan.

Word bekend

Het is tijd om een echte reality ster te worden! Treed toe tot het programma Gesneden in Blokjes om het op te nemen tegen andere chefkoks, Vind Liefde om de meest gewilde vrijgezel te worden, of Opstijgen van de Startbaan (?) om een echte mode-ster te worden.

Vind liefde

Vind de ware liefde in De Sims 4! Ontmoet je dat op SimMatch, ga op een romantische date in allerlei verschillende locaties, bouw een echte relatie op en heb daarna de bruiloft van je leven!

 • SimMatch dating app – Help je Sims hun ware zielmaatje te vinden of gewoon voor een leuk avondje met de nieuwe SimMatch app. Neem de perfecte selfie, maak een profiel aan en bepaal hoe eerlijk je Sims daarin zijn.
 • Romantische uitjes – Neem je Sims mee op de perfecte date in een van de nieuwe romantische uitjes zoals een knus bed & breakfast of een chique eco-lounge.
 • Romantische reputatie – Bouw je romantische reputatie om terwijl je op dates gaat met verschillende Sims. Sta je straks bekend als een loyale partner of juist een hartenbreker? Jouw reputatie bepaalt hoe Sims in de wereld reageren op jou en verkrijg daarmee unieke romantische interacties.
 • De ultieme bruiloft – Beleef je Sims’ gekste bruiloft en heb een geweldige vrijgezellenfeest, bereid het perfecte trouwfeest voor en maak het af met allerlei exclusieve decoraties en voedsel.

Metropool

Verhuis naar de bruisende en moderne stad! Leef in nieuwe apartementen en penthouses, bestel eten bij de voedseltruc en winkel in verschillende straatmarkten, en dompel je Sims onder in de verschillende culturen van de stad door allerlei buurten te verkennen.

Power up

Verander je Sims in superhelden! Gebruik je krachten zoals het lezen van gedachtes, het verplaatsen van voorwerpen en teleportatie. Leer nieuwe krachten op de Superhelden Academie en gebruik ze om de wereld een betere plaats te maken of juist te terroriseren.

Herbouw

De apocalypse heeft De Sims 4 getroffen! Verken verlaten buurten en red overlevenden, herbouw je stad in een bruisende samenleving en vecht tegen de zombies om je stad te beschermen.

Terug naar School

Stuur je Sims naar school! Laat je kinderen en tieners deelnemen in allerlei schoolactiviteiten zoals het volgen van lessen, dansclubs en het deelnemen aan de studentenraad verkiezing, of word leraar in de nieuwe leraar carrière.

Word beroemd

Het is tijd om bekend te worden op het internet! Start een band, haal kattekwaad uit op je vrienden, geef Sims make-overs en zend het allemaal uit op SimTube om zo fans te vergaren en populair te worden.

Vakantie

Neem je Sims mee op vakantie! Ga naar Mt. Wright voor winterse activiteiten zoals schaatsen, sleeën en snowboarden en het verkennen van een mysterieuze ijsgrot. OF ga naar Isla Cordinda om te bakken in de zon en zandkastelen te bouwen, te surfen en oude onontdekte grotten te verkennen.

 • Zomervakantie – Beleef het beste van de zomer op een afgelegen eiland met zandkastelen, surfen en geweldig eilandvoedsel en -drank.
 • Wintervakantie – Geniet van een winter wonderland met een vakantie naar een besneeuwde berg. Ga snowboarden, sleeën, maak een sneeuwpop of ga naar het meer om te gaan schaatsen.
 • Verken oude locaties – Verken oude tombes in de jungle of prachtige ijsgrotten terwijl je dodelijke vallen en yeti’s probeert te ontwijken.

22 gedachtes over “Nieuw onderzoek over mogelijke uitbreidingen voor De Sims 4”

 1. Rudy

  Peuters in een uitbreiding stoppen zou echt veruit de domste zet van EA zijn… 😛 Natuurlijk is het wel iets groots om zomaar gratis weg te geven, dat snap ik ook wel, maar om je fanbase ook maar een beetje tevreden te houden, kun je zelfs maar beter nooit peuters toevoegen dan betaald. Zelf heb ik het dan wel nooit echt erg gevonden dat er geen peuters waren, maar je verliest straks wel een groot deel van je fans als zoiets gaat flikken.

 2. jamal

  nou idd als we voor peuters zouden moeten betalen zou dat idd een naaistreek zijn maar beter iets dan niets en de 1e 3 ideen zijn geweldig maar de rest hoeft voor mij niet zo bedoel beroemd worden kunnen ze ook bij get together doen. en herbouw laten we het daar maar niet over hebben

 3. desims2

  Hee Jamal hihi
  Metropool Generaties en vooral Vakanties! vind ik heel interessant in tegendeel tot Power up en Herbouw. ik ben een storyteller en ik vind het een beetje jammer als er tijdens mijn ‘o zo realistische gameplay’ sims met superkrachten of zombies verschijnen.. nee dankje.

  Ik vind daarbij ook dat ze ‘vind de liefde’ wel bij generaties kunnen doen.

 4. Lisa

  Het lijkt me sowieso wel leuk als ze een keer dingen doen die ze nog nooit gedaan hebben, maar ja kan niet echt wat interessants vinden die er uit dat onderzoek. Of het is iets wat al gedaan is, of het is iets wat echt te ver gezocht is? Dat apocalypse ding lijkt me meer alleen staand iets dan dat te doen als uitbreiding.

 5. Charlotte

  Bij de sims 2 en 3 kwamen de seizoenen ook in een uitbreiding. Standaard in de game stoppen is denk ik ingewikkeld, en ik hoef nu geen peuters in de sims 4 hoor. Ben nu zo gewend dat ze daar niet zijn.

  1. Rudy

   Helaas is dat inderdaad gewoon het geval bij De Sims. EA weet nou eenmaal dat ze (heel) veel geld kan verdienen met zo’n uitbreidingen en waarom zouden ze het dan nog gratis weggeven? De community van de Sims 4 wordt steeds groter en de verkopen stijgen (voor zovee ik weet dan), dus er is ook absoluut geen haast bij de gratis updates om spelers vast te houden. De laatste tijd ook maandelijks een nieuw accessoires pakket uitbrengen zegt volgens mij genoeg. Geen enkel spel is zo duur als De Sims of komt zelfs ook maar in de buurt en dat overstijgt gewoon het idee van een dergelijk spel.

 6. Iris

  Ik denk dat je niet moet onderschatten hoe moeilijk het is om dingen als seizoenen, peuters, zwembaden, etc. te maken. Ik studeer game development, en kan je verzekeren dat het echt lastig en tijdrovend is. De tijdsdruk is erg hoog en EA wist dat ze enorm slechte media aandacht zouden krijgen door zwembaden etc. er in eerste instantie uit te laten. Dat zouden ze niet doen als het makkelijk anders kon.
  Dit is bijvoorbeeld een verhaal van iemand die bij EA heeft gewerkt: http://ea-spouse.livejournal.com/274.html . Onder andere door dit verhaal, en verhalen die ik hoorde tijdens mijn studie ben ik heel anders naar games, content en uitstel gaan kijken..

  1. Jordi

   Maar accesoirespakket zijn echt niet die hard om te maken. (Gewoon stoelen enz) want cc-creators kunnen het ook. En dan hebben ze soms meer gemaakt in 1 week dan EA in 2 maanden ofzo. Maar ik snap wat je bedoeld.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>