Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 en De Sims 4 Coole Keukenaccessoires

De Sims 4 Coole Keukenaccessoires: Nieuwe screen + morgen trailer!

De Sims 4 Coole Keukenaccessoires

Er is weer een nieuwe screen gedeeld door het TheSims team op Facebook en Twitter van het accessoires pakket De Sims 4 Coole Keukenaccessoires, waarop we weer lekker veel ijsjes kunnen zien in combinatie met wat andere keukenvoorwerpen. Ook is er verteld dat we, zoals ook wel de verwachting was, morgen weer een trailer mogen verwachten. Wie denkt het pakket al aan te gaan schaffen?

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>