Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 en De Sims 4 Coole Keukenaccessoires

De Sims 4 Coole Keukenaccessoires: Nieuwe render!

De Sims 4 Coole Keukenaccessoires

Via de Franse facebook pagina van TheSims is er een nieuwe render verschenen van het aankomende accessoires pakket De Sims 4 Coole Keukenaccessoires! Overigens is dit ook de render die te vinden is op de box-art van het spel.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>