Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

EA: Babs L’Amour in de ‘She lives to play’ campagne

She lives to play

Babs L’Amour, een van de karakters die ondertussen al veel hebben gezien in De Sims 4, maakt vanaf Gamescom ook deel uit van de She lives to play campagne van EA. De campagne is ervoor om de kracht van vrouwen in games te laten zien en uit te stralen hoe belangrijk ze wel niet zijn voor een goede game.

Babs L’Amour

First Seen: The Sims 4
Skills: Romance
What Makes Her Tick: Her quest for true love (until her creator and controller changes their mind, of course!)
How does the Sims team approach building female characters?
“The team thinks that representation is important, so when creating the tools to create Sims, it focuses on inclusion, and being able to make whoever the players want to make. Since The Sims 4 is a life simulation game, it gives you the power to create and control people – so our players need to be able to make Sims that look like them, and look like their friends and family. You can make Babs an astronaut who doesn’t care about finding love, or make a Sim that befriends – or marries her. She can be whatever you want her to be.” – Lyndsay Pearson, Senior Producer, The Sims 4.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>