Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Coole Keukenaccessoires

Wat vind jij van De Sims 4 Coole Keukenaccessoires?

De Sims 4 Coole Keukenaccessoires

Het gaat hard met accessoires pakketten de laatste tijd want ondertussen is ook het derde accessoires pakket, De Sims 4 Coole Keukenaccessoires, al gereleased. Zoals de naam al doet vermoeden zit het pakket vol met allerlei keukendecoratie en -kleding en zelfs een heuze ijsmachine als premium object om zelf je eigen ijsjes mee te maken voor je Sims!

Wat vinden jullie nou eigenlijk van dit accessoires pakket? Is het helemaal top, of kun je het beter laten staan? Laat het allemaal weten in dit topic!

| Wat vind jij van De Sims 4 Coole Keukenaccessoires? |

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>