Community blog: Je kunt 5 verschillende fantastische smaken ijs maken in De Sims 4 Coole Keukenaccessoires

Meer dan vanille

De Sims 4 Coole Keukenaccessoires wordt deze week gelanceerd. Dat betekent dat je allerlei nieuwe spullen kunt gebruiken voor een fikse keukenrenovatie. Verder levert de IJsmachine nieuwe gameplay op. Dat wordt dus smullen voor Sims die van lekker eten houden en decadente desserts willen maken.

Er zijn wel 30 verschillende smaken, waarvan de meeste je wel bekend voor zullen komen. Vanille? Jazeker. Chocolade? Absoluut. Sinaasappel Sorbet, Munt Choco IJs en Regenbooglaagjes? Vanzelfsprekend. Maar naast deze smaken die in iedere diepvries wel te vinden zijn, komen er ook een aantal… verrassende smaakjes voorbij.

Drakenadem laat zien dat ijs niet persé koud hoeft te zijn! Nou ja, dat is niet helemaal waar. Dit ijs is nog steeds koud, maar ook een klein beetje… heet. Zo heet dat je Sims mond in brand zal lijken te staan. Misschien wel letterlijk.

Peperige Munt is het griezeligste smaakje dat je in het Accessoirespakket tegen zult komen. Ja, je leest het goed: griezelig. Zoals de naam al doet vermoeden, is Peperige Munt een smaakje met pit. Sims die hiervan proeven krijgen niet alleen een gemoedstoestand, maar kunnen ook een bezoekje van een verschijning verwachten zo gauw ze hun ijsje achter de kiezen hebben. Boe!

Tweeling Rozen is zo vol van smaak, dat je Sims er behoorlijk flirterig van kunnen worden. Nou ja, als ze daar tenminste oud genoeg voor zijn. Kinderen die Tweeling Rozen uitproberen worden daar gewoon blij van. Zo zie je maar weer dat een ijsje er bij iedereen wel in gaat.

De Sims 4 Coole Keukenaccessoires

Groene Boel is een hip smaakje, dat enkel uit “natuurlijke” ingrediënten bestaat. Sims die hiervan smullen, krijgen zin om in het water te relaxen. Planten hebben tenslotte water nodig. Ken je de uitdrukking “Je bent wat je eet”? Dat is hier ook van toepassing, dus kijk uit voor… eh… bladeren.

Van Coole Mokka krijgen jouw Sims het zelf niet koud, maar ze kunnen wel andere Sims even af laten koelen. Letterlijk. Na het ijsje op te hebben, kan je Sim een speciale eenmalige interactie gebruiken: Koele Touch. De naam spreekt voor zich. (Waarschuwing: je Sim kan na het eten van dit smaakje blauw kleuren. Dat je het maar even weet!)

In De Sims 4 Coole Keukenaccessoires komen er nog allerlei andere vreemde smaakjes voorbij. Heb jij ze al uitgeprobeerd? Als dat niet het geval is, komen je Sims echt heel wat lekkers te kort!

TheSims

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *