De Sims 4 Pose Player mod! (bèta)

Pose player

Andrew heeft op de site van Sims4Studio een bèta versie van zijn Pose Player mod gelanceerd voor De Sims 4. De Pose Player mod kennen we al van De Sims 3 en kan worden gebruikt om alle standaard en zelfgemaakte poses in leefmodus door je Sims uit te laten voeren. De mod is hier te downloaden en hier kun je een uitgebreide tutorial over de mod vinden!

This is a mod that will add the option to play poses and animations in game. It is still in beta, so please let me know if you have any problems with it. It adds an interaction to your sims called Pose By Name. Just click on your sim like you would to do anything else. When you choose the Pose By Name option, you can enter the name of the animation (I have attached a text file below with all EA in-game animation names below) and your sim will do that animation until you cancel the interaction. You can use it on your sim or any other sim even if it is not part of your sim’s household. To stop a sim from posing, just click them again and you will have an option to stop the pose.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als De Sims 4 Getagged

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *