Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

Community blog: Zo maak je een prachtige keuken in De Sims 4

Het recept voor een smakelijke keuken!

Als je de galerie al eens hebt geopend heb je waarschijnlijk de mooiste creaties gezien, van absurde villa’s tot verbluffende woonhuizen. En wij krijgen vaak dezelfde vraag voorgeschoteld: hoe doen ze dat toch?! Dat heeft ons geïnspireerd om leden van de community uit te nodigen om anderen te laten zien hoe ze die geweldige dingen uit de galerie kunt bouwen.

Vandaag willen we manieren laten zien om de keuken van je Sims te verbouwen en verbeteren! We hebben de populaire bouwer Ruthless_KK uitgenodigd voor een aantal tips voor het maken van een prachtige keuken in De Sims 4. Hieronder staat haar handleiding.

Of jouw Sims nou een snelle middernachtssnack of een uitgebreid diner voor een etentje willen bereiden; in Bouwen vind je alle elementen voor een leuke en functionele keuken.

Iedereen heeft zo zijn of haar eigen recept voor de perfecte keuken, maar dit zijn enkele van onze favoriete ingrediënten:

Keuken_2

Stap één: zorg dat je voldoende ruimte hebt.

In de gemiddelde keuken is het vaak een drukke boel en Sims groepen hier graag samen. Zorg ervoor dat er genoeg bewegingsruimte is voor iedereen. Ik probeer de onderdelen die het meest gebruikt worden (het aanrecht, fornuis en de gootsteen) op tegenovergestelde punten in de ruimte neer te zetten, waardoor de Sims elkaar zo min mogelijk in de weg lopen. Zolang er 2 hokjes vrije ruimte vóór deze onderdelen en tussen het keukeneiland en het aanrecht zijn, kunnen Sims vrijer bewegen.

Keuken_3

Stap twee: creëer een onverwacht effect door verschillende vormen voor het aanrecht en het keukeneiland te gebruiken.

Zorg ervoor dat het gereedschap voor een automatisch aanrecht uit staat, zodat je alle beschikbare vormen en afmetingen kunt zien, inclusief driehoekige en ronde gedeelten. Klik op het plaatje om te zien hoe ieder onderdeel er in de game uit zal zien. Vergeet niet om ook de mogelijkheden voor keukenkastjes te bekijken! Er zijn allerlei verschillende onderdelen, zoals keukenkastjes met een massieve deur of ruitjes, waarmee je kunt zien wat er in de keukenkastjes zit.

Keuken_4

Stap drie: maak de keuken visueel interessant met een mix van verschillende texturen.

Een accentmuur van baksteen of wat glimmend metaal kan je keuken extra interessant maken. Hiermee kun je voorkomen dat de ruimte er saai of gewoontjes uit komt te zien. Wees niet bang om muurtexturen voor buiten of beton te gebruiken in de keuken. Ik gebruik graag een paar verschillende muurtexturen samen, om bijvoorbeeld een aandachtspunt of nieuw muurpatroon te creëren.

Keuken_5

Stap vier: breng wat leven in de brouwerij met een gewaagde kleur… of twee… of meer!

Kies een contrasterende kleur voor je muren om ervoor te zorgen dat je keukenkastjes opvallen. Met meerdere tinten creëer je een vrolijk sfeertje in de ruimte, terwijl een koel kleurenpallet in dezelfde kleur er juist kalm en verfijnd uitziet.

Keuken_6

Stap vijf: richt de ruimte zodanig in dat je Sims ergens kunnen zitten om van hun maaltijd te genieten.

Als je ruimte tekort komt, kun je eenvoudig een paar barkrukken aan een keukeneiland plaatsen, zodat je geen eettafel nodig hebt. Als je van plan bent om een formele eetkamer in te richten, kun je er het beste voor zorgen dat die in de buurt van de keuken en goed toegankelijk is, zodat Sims geen tijd hoeven te verspillen met rondlopen. Voor een gezellige en realistische ruimte kun je ook overwegen om een open keuken te creëren.

Een handige tip: voor een gezellige keuken moet je niet vergeten om creatief hier en daar wat decoraties toe te voegen. Zorg er wel voor dat het niet uit de hand loopt: Sims hebben voldoende ruimte op het aanrecht nodig om eten te bereiden en serveren.

Dat was het dan: hiermee kun je een perfecte keuken creëren die zowel functioneel als stijlvol is! Je vindt deze keuken samen met al mijn andere creaties in de galerie onder ID: ruthless_kk. Veel plezier met De Sims!

TheSims.com

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>