Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Griezelige accessoires

Community blog: Geniet van griezeltastisch plezier in De Sims 4 Griezelige Accessoires, binnenkort beschikbaar

Hieronder een overzicht van wat we allemaal in petto hebben.
Rokende grafzerken en gloeiende heksenketels.
Doe een graai in de Griezelige Snoeppot.
Hol een pompoen uit voor overleden zielen!

Met andere woorden, we zijn blij om aan te kunnen kondigen dat De Sims 4 Griezelige Accessoires* op 29 september uitkomt met nieuwe voorwerpen om het perfecte griezelfeest mee te geven.

Transformeer het huis van je Sim met griezelig leuke decoraties waaronder enge schilderijen, spinnenwebben en tal van gammele meubels. Wil je tijdelijk (of… permanent) het huis van je Sim veranderen in een angstaanjagend onderkomen? Ga ervoor!

De Sims 4 Griezelige Accessoires bevat twee nieuwe voorwerpen voor in de game: de ondeugende Griezelige Snoeppot en een gloednieuwe Pompoensnijder. Je Sims kunnen feestelijke kunstwerken en de pompoenlamp van hun dromen maken. Sims die geesten zijn kunnen zelfs een met kaarslicht verlichte pompoen op hun hoofd zetten en Sim de stuipen op hun lijf jagen!

Als je een griezelfeest wilt geven (een nieuwe type feest in De Sims 4 Griezelige Accessoires), kun je dat gewoon doen. Naast het decoreren van de huizen van je Sims met nieuwe voorwerpen die voor een griezelige sfeer zorgen, zijn er ook drie nieuwe huiveringwekkende recepten: Kaas Oogballen, Zombietaart en Griezelkoekjes. Je kunt zelfs andere Sims om feestelijk lekkers vragen (maar wees niet verbaasd als ze je Sim foppen).

Er zijn tal van nieuwe kostuums beschikbaar om je feest echt iets bijzonders te maken. Van piraten en ninja’s tot superlama’s en elfjes, er zijn geweldige outfits voor Sims van alle leeftijden. Natuurlijk hoef je deze kostuums niet alleen op griezelfeesten te gebruiken. Wil je jouw Sim het hele jaar verkleden als heks? Leef je uit!

De Sims 4 Griezelige accessoires

De Sims 4 Griezelige Accessoires wordt wereldwijd op 29 september uitgebracht. We kunnen niet wachten om te zien wat voor angstaanjagend goede feesten jullie allemaal gaan geven.

TheSims.com

10 gedachtes over “Community blog: Geniet van griezeltastisch plezier in De Sims 4 Griezelige Accessoires, binnenkort beschikbaar”

   1. Going4Quests

    Dat zal niet gebeuren. Kostuums van het pakket hebben achter de schermen van het spel een speciale markering zodat deze enkel op griezelfeestjes gedragen zal worden.

    Met de patch die bij het pakket komt worden ook een paar basispakket outfits bijgewerkt met deze markering, zoals het hotdog pak! 🙂

 1. E

  Nee ik kan hier ook niks mee.
  Meer iets voor een gratis update bij halloween dageb thats it.
  Ik koop liever een pakket met duikplank schommels glijbanen peuters etc. Dat geen war er eigenlijk in had moeten zitten…

  Ik koop t ook niet

 2. Ingrid

  Misschien leuk als je in een land woont waar Halloween wordt gevierd, maar het is heel specifiek gericht op een feestdag die we niet eens hebben in Nederland. Ik verwacht niet dat ik het regelmatig zou gaan gebruiken. Ik vind het dan ook niet echt ‘spooky’ het is meer ‘halloweeny”. Dit wordt ‘m ook niet voor mij.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>