Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Griezelige accessoires

De Sims 4 Griezelige accessoires: 2 nieuwe screens!

Op de officiële site van De Sims zijn twee nieuwe screens gedeeld van De Sims 4 Griezelige Accessoires. Op de linker zien we een kostuumfeestje met daarop allerlei verschillende outfits die in straks het pakket zullen zitten en rechts het bewerken van een pompoen. Wat vinden jullie tot nu toe van De Sims 4 Griezelige accessoires?

Een gedachte over “De Sims 4 Griezelige accessoires: 2 nieuwe screens!”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>