Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Griezelige accessoires

De Sims 4 Griezelige accessoires: Box-art en render!


De fansites Sims Community en SimsVIP hebben van EA de officiële box-art en render van het zojuist aangekondigde accessoires pakket De Sims 4 Griezelige Accessoires gekregen! Zoals wel te verwachten valt, bevat de box-art allerlei griezelige outfits die we straks ook terug kunnen vinden in het accessoires pakket.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>