Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 en De Sims 4 Griezelige accessoires

De Sims 4 Griezelige accessoires: Download de kavels en het huishouden uit de trailer!

De Sims 4 Griezelige accessoires

Zojuist zijn ook de kavels en de familie uit de trailer van vorige week van De Sims 4 Griezelige accessoires geüpload in de Gallerie. Onder de naam MaxisCreator_01 kun je alle vier de creaties vinden:

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>