Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Beleef het Samen

De Sims 4 Beleef het Samen: 10 december wordt de release datum!

De Sims 4 Beleef het Samen

Zojuist is bekend geworden dat De Sims 4 Beleef het Samen niet in november uit gaat komen zoals bij de aankondiging is verteld, maar juist een maandje later: 8 december 2015 wordt namelijk de officiële release datum in Noord-Amerika en dat betekent dat wij de uitbreiding hier op 10 december kunnen verwachten. Helaas zullen we dus een maandje langer moeten wachten dit keer waardoor we vanaf vandaag nog precies 64 dagen te gaan hebben!

| De Sims 4 Beleef het Samen afteltopic! |

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>